Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sole bı durum var newport guzel bı yer kotu degıl eglencelı benım bı arkdasm ılk gıttıgınde adını tam hatırlamıyorm baska bı yerde konaklama vermısler orası kotuydu 6 dan sonra kımse cıkmazdı orda dısarı market pahalı ve uzaktı ama orda calısan baska arkdaslarla tanıstm onlarınkı bızm eve yakındı ıs saatının az olmasından yakınıyolardı ve ıs zor gercekten ama sole soleyım hazıran ayında cok para yaptılar bıde eylul ayında hazıranın basında gıtmenzı tavsıye ederım sıze ve ıletısıme gececegınız kısıye tımes st dekı evı ısteyın sıze verecegım tavsıye bunlar
selam dostum bende bu yaz hyatt regency newportta çalışacağım kalıcak yer nasıl oldu senmi buldun yoksa şirket mi ayarladı ? işin neydi? ortam nasıl? işyeri sana yemek veriyomuydu benim sözleşmemde en az haftalık 24 saat çalışacağım yazıyo sen en az ve en fazla kaç saat çalıştın ve son olarak ilk gitttiğinde ne gibi zorluklarla karşılaştın ve hangi havaalanından oraay gittin boston danmı?

ve kazandığım haftalığı elden mi aldın nasıl aldın?

bana ikinci iş bulmanın kolay olduğunu söylediler sen bulabildinmi

kusura bakma biraz fazla soru sordum ama senin beni anlayacağını düşünüyorum çok heyecanlıyım