bu lazlardan korkulur![]()
bu lazlardan korkulur![]()
bende ne anılar var hangi birini anlatıcan briader yaz yaz bitemz
bnde baya komik bi olayi anltiyim sizlere arkadslar. 2 gun once falandi. bizim supervisor hast olmus faln. benim arkta inglizceyi ilerteym bole bi muhabbet olsn die konsiym istedi. we a arkds s supervisor b : ben
a: when did u have a suck??
b: what
s: what ?????!!!!!!!! whoo???
a: ofcourse youu when when
b: yarilmaya basladim ben
s: what are you talking about??
a: about you when suckk??
bdayanamadim duztim) sick olum lan
a: hasttirrr ok. ok noo suck sick sick when did u have sickk.
suahahhahah ok ok yesterday
butun gun gulmustum ya
Laundry de 2 türk arkadaş çalışıyoruz, housekeeing manageri bayan vardı aram çok iyiydi kendisiyle neyse laudry de kenarda elbiselerimi değiştirdiğimiz bir oda vardı. Arkdaşım oraya girdi
Ben - Çabuk çık lan bekletme beni fazla dedim.
-Müdür atladı tabi What dedi
-ben aynen "yok sana demiyorum Ahmet'e diyorum dedim" tabi sonra düştü jeton oda anladı zaten başladı gülmeye![]()
![]()
--------------------------------------------------------------
-yine aynı ortamda bhaşka bir gün müdür sordu bizim kızlara işte ne tarz müzik dinliyosunuz diyo onlar tabi başladı saymaya
-Michel Jackson, King leon filan bende o arada tam kapıdan çıkıyodum dedim
-Hakkı bulut, nuri sesigüzel, orhan hakalmaz müdür yarılmıştı yine gülmekten![]()
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
amcam nokta atış yapmış![]()
bı tane de benden Nyc de bı boga heykelı var onun ordaydım ozgurluk anıtına gıtmek ıstıyordum.2 tane ogrencı gordum dedım bunlar kesın Turk.ama ben ınglzce sordum where ıs the lıberty .. .cocuk thıs way walk falan sacmaladı neyse ok thnx dedım .benden ayrılırken kendı aralarında Turkce konustular e madem Turksun en basta nıye ınglzce konusuyon benım de Tukr oldgumu bıle bıle cok sınırlendım zaten bı tanesı kızıl saclıydı aslında hıc Turk tıpı yoktu yahudı kırması cok sınırlendım onları kendı arsında Turkce konusurken gorunce.aman aman sız sız olun Turklerden uzak durun usa da.yukarıdakı hıkayede guzelmıs o kendını bı b.k sanan kızlardan cok var slm verıyon ona asıldıgını zannedıyor.sırf bu durum yasanmasın dıye daha sınıfta tanısmadıgım cok kız var 4 yıldır aynı sınıfta olmamıza ragmen..
Konu sucre tarafından (07-03-2011 Saat 06:36 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks