Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin cep telefonuna ben mi mesaj atmısım. Yalancısın ve iftiracısın senin cep telefonunu nereden bulmusum ben. Burada boş konusan biri varsa o da sensin. Bu saatten sonra forumu terketmesı gereken biri varsa o da sensın o sana attıgımı soyledıgın mesajı yaz eger daha da buraya yazarsam şerefsizim eğer yazmasan adam değilsin. Beni su an o kadar sinirlendirdin ki inanamazsın. Benim mesajlarım sistemde isteyen daha önceki mesajlar kısmından bütün mesajlarıma bakabilir.

AL SANA HODRI MEYDAN O MESAJI YAYINLA BENIMSE EGER YAZARSAM SEREFSIZIM AMA YAZAMAZSAN O MESAJI BURADA YAYINLAYAMAZSAN ADAM DEĞİLSİN. ADMINSEN ADMINLIGINI BIL. PROGRAMIN AMACINA UYMUYORMUS HERKES SANA MI SORACAK AMACINI PARA IHTIYACI OLAN ALASKAYA GIDIYOR CEBINE KOYUYOR PARASINI GEZIYOR. INSANI TAHRIK ETMEYI BILIYORSUN AMA BU SAATTEN SONRA SANA KIBAR OLAMAM. TEHDİT ETMISIM LAFA BAK. COCUKDA DEGILIM OLGUNDA AMA O MESAJI BURAYA YAZMAZSAN SENDE ADAM DEĞİLSİN.

NOT : Sorgulama yapmana gerek yok bana sor söyleyim sana vergi iade şirketimi dün aldım iademi sana söyler. ayrıca sana mesaj atan tel numarasınıda yaz da bakalım kimden gelmiş mesaj ÖZGÜR BEKDİK den mi yoksa başkasından mı. Bekliyorum
Ben forumdan makroklima ... diye devam eden mesaj geldi ama o mesajı silmeyi geç üzerinden 2 telefon geçti ama seni suçlamam değilsen değilsindir. Ben aramayı bırak mesaj bile atmadım. Hatta bu durumu Fiorex ile de paylaşmıştım. Benim adam olup olmama sen mi karar vericeksin. Mesajların bazıları silindi ama kayıtlarda var. Adam merak ediyor bende yazıyorum. Dediğim gibi benim adam olmam senin lafına kalmaz. Mesaj şuan telefonumda değil ama bende biryerimden uydurmuyorum. Belkide birisi senin adına yapmıştır. Ben arkasını aramadım. Hoş davranış değildi.