Work and Travel
Toplam 237 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: [GENEL]Tavsiye-Şikayet-Uyarı-İstek Başlığı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar kımse 2 saat ıcınde bı ızlenım elde edemez bu bır.ikincisi ben basvurdum bu sene edurehbere ve ısım kalacak yerım yanı aklına gelebılecek butun watla ılgılı seylerı sızın o ısı bılmez dedıgınız cocuklar yaptı bu ıkı.yanı artık unv temsılcılerı bu ısı yapıyokı kaldıkı adam almıs o cocugu sırkete oturtmus ve kendıne her turlu ımkanıı vermıs.lutfen kımse onyargılı davranmasın.benım dusuncem eger suphesı olan varsa gıtsın ofıse bırebır gorussun.haa benım ofısım ıstanbul besıktasdakı baska yerdekı benı ılgılendırmıyo!!!ben sonuna kadar kefılım edurehbere zaten ole olmasaydı kayıt yaptırmaz bu asamaya kadar da gelemezdım.herkese bol sanslar

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı dodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar kımse 2 saat ıcınde bı ızlenım elde edemez bu bır.ikincisi ben basvurdum bu sene edurehbere ve ısım kalacak yerım yanı aklına gelebılecek butun watla ılgılı seylerı sızın o ısı bılmez dedıgınız cocuklar yaptı bu ıkı.yanı artık unv temsılcılerı bu ısı yapıyokı kaldıkı adam almıs o cocugu sırkete oturtmus ve kendıne her turlu ımkanıı vermıs.lutfen kımse onyargılı davranmasın.benım dusuncem eger suphesı olan varsa gıtsın ofıse bırebır gorussun.haa benım ofısım ıstanbul besıktasdakı baska yerdekı benı ılgılendırmıyo!!!ben sonuna kadar kefılım edurehbere zaten ole olmasaydı kayıt yaptırmaz bu asamaya kadar da gelemezdım.herkese bol sanslar
    10 dakikadada bir izlenim elde edebilirsin insanların konuşmalarından kelime seçimlerinden,mimiklerinden sen memnun kalmışsın ben kalmadım sadece bunu belirtmek paylaşmak istedim.kaldıki üstüne basa basa söyledim amacım şirketi kötülemek değil yada başka şirketlerin reklamını yapmak değil.Kaldıki sana iyi bir hizmet vermişler bana veremediler ben memnun kalmadıysam eleştiri yapma hakkınada sahibim işi bilip bilmemeleri konusunda.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)