Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Newport,rı hakkında yardımmm?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Newport,rı hakkında yardımmm?

merhaba arkadaslar ben ve iki arkdasım newport tent company die bi şirkette calısıcagız...newport nası bi yerdir hayat pahalılıgı alısveris gece hayatı eglence gibi konular hakkında giden arkadaslar yardımcı olursa sevinirim kalıcak yeri şirket ayarlıyo ama bi arkadas orda kalma hiç iyi degil dedi uyguna konum ve fiyat acısında daha uygun bi yer varmıdır???
    yardımlarınızı bekliyorum...

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Newport Virginia'mı??
    ""Let the game begin""

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı basten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar ben ve iki arkdasım newport tent company die bi şirkette calısıcagız...newport nası bi yerdir hayat pahalılıgı alısveris gece hayatı eglence gibi konular hakkında giden arkadaslar yardımcı olursa sevinirim kalıcak yeri şirket ayarlıyo ama bi arkadas orda kalma hiç iyi degil dedi uyguna konum ve fiyat acısında daha uygun bi yer varmıdır???
    yardımlarınızı bekliyorum...
    Bu yukarıda sorduğun soruları aynen google'a yazarsan bugüne kadar gidip de yorumda bulunmuş HERKESİN yorumlarına ve çok daha fazlasına ulaşabilirsin.

Örneğin google'a gir ve newport tent company nasıl yaz.
    Çıkan sonuçları değerlendir.

Başka pencere/tb neyse aç newport nasıl bi yerdir yaz.
    Çok basit göründüğünü biliyorum. Ancak kesinlikle işe yarayacak. En azından başlamak için kötü bir yer değil

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yukarıda sorduğun soruları aynen google'a yazarsan bugüne kadar gidip de yorumda bulunmuş HERKESİN yorumlarına ve çok daha fazlasına ulaşabilirsin.

Örneğin google'a gir ve newport tent company nasıl yaz.
    Çıkan sonuçları değerlendir.

Başka pencere/tb neyse aç newport nasıl bi yerdir yaz.
    Çok basit göründüğünü biliyorum. Ancak kesinlikle işe yarayacak. En azından başlamak için kötü bir yer değil
    sagol arkadaşım benim yerime düşündüğün için...ancak bende o kadar düşünebiliyorum çok şükür google yazınca sadece benim forumda yazdıklarım cıkıyor yoksa burdan konu acmazdım zaten

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Newport Virginia'mı??
    yok arkadşım newport,rı'daki yani rhode island

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı basten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok arkadşım newport,rı'daki yani rhode island
    O zaman sana özelden dört adet site adresi vericem. Onlara gir bak ordan araştır. Biraz uğraşırsan hem şirketlerle ilgili maaştı daha önce çalışanların yorumlarıydı tarzı bilgilere ulaşırsın, hem de daha önce çalışmış olanların bilgilerine ulaşırsın facebooktan da bulur sorarsın. Amerikalılar bunlar ama Türkleri bulamassın amerika menşeli siteler çünkü. Yasak olup olmadığını kestiremediğim için buraya açık açık yazmıyorum. Aslında bunla ilgili konu açmayı da düşündüm ama link konusu yüzünden çekindim. Çok faydalı çünkü ben kendi gideceğim şirketle ilgili bi çuval bilgiye ulaştım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman sana özelden dört adet site adresi vericem. Onlara gir bak ordan araştır. Biraz uğraşırsan hem şirketlerle ilgili maaştı daha önce çalışanların yorumlarıydı tarzı bilgilere ulaşırsın, hem de daha önce çalışmış olanların bilgilerine ulaşırsın facebooktan da bulur sorarsın. Amerikalılar bunlar ama Türkleri bulamassın amerika menşeli siteler çünkü. Yasak olup olmadığını kestiremediğim için buraya açık açık yazmıyorum. Aslında bunla ilgili konu açmayı da düşündüm ama link konusu yüzünden çekindim. Çok faydalı çünkü ben kendi gideceğim şirketle ilgili bi çuval bilgiye ulaştım.
    mesajını okudum cok tesekkür ederim yardımın için gerçekten işime baya yarayacak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kardesim ben de bu yaz hayırlısıyla newport tayım.Görüşürüz mutlaka

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende 2011 yazda newportta çalışacam inşallah basten buldugun şirket ve şehir ile ilgili bilgilerini benimle paylaşa bilir misin?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben iki arkadaşımla birlikte newport tent companyde calıscam ciee ile anlasmalı olarak gidiyorum...newport hayat olarak biraz pahalıymıs zenci nüfusu az kültür ve gelir düzeyi yüksek insanların yaşadığı bi yermiş bostona 1 saat providence 30dk uzaklıkta daha önce giden bi arkadasla konusma imkanım oldu eglenceli güzel bir tatil kasabası dedi şimdilik bildiklerim bu kadar

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkdasm daha oncede konusmustuk kımle konustun sen provıdence 30 dkk nasıl oluyomus buucakla mı gıdıyomus gece hayatı yerını bılenler ıcın 2 tane guzel mekan var ve saat 1 de bıtıyo eglencesı kapanıyo yanı kultur duzeyı yuksek ve vergısı yuksek bı eyalet bostona otobusle 1.5 saat providence ıse 1.20 dkk uzaklıkta.newport guzel bı yerdır sana tavsıyem dedgım gıbı tımes st uzerındekı evde kalmak ıste bana duacı olursn.tent companyden cok buyuk seyler bekleme hazırana kadar ıyıce yemegını ye enerjını al guclen benden solemesı hazıranda en fazla parayı kazanacagın ay temmuzda en az parayı kazanacagn ay agustosta bıraz daha ıyı eylulde tekrar en ıyı parayı kazanacgn ay ama sole hazıranın basında gıtmeye calıs eylul dede bıtımıne kadar calıs anca kurtarırsn ...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdasm daha oncede konusmustuk kımle konustun sen provıdence 30 dkk nasıl oluyomus buucakla mı gıdıyomus gece hayatı yerını bılenler ıcın 2 tane guzel mekan var ve saat 1 de bıtıyo eglencesı kapanıyo yanı kultur duzeyı yuksek ve vergısı yuksek bı eyalet bostona otobusle 1.5 saat providence ıse 1.20 dkk uzaklıkta.newport guzel bı yerdır sana tavsıyem dedgım gıbı tımes st uzerındekı evde kalmak ıste bana duacı olursn.tent companyden cok buyuk seyler bekleme hazırana kadar ıyıce yemegını ye enerjını al guclen benden solemesı hazıranda en fazla parayı kazanacagın ay temmuzda en az parayı kazanacagn ay agustosta bıraz daha ıyı eylulde tekrar en ıyı parayı kazanacgn ay ama sole hazıranın basında gıtmeye calıs eylul dede bıtımıne kadar calıs anca kurtarırsn ...
    kardeşim ben newport tent companyde gecen sene calısan balıkkesir üniversitesinden bir arkadaşla telde konustum bana dedikleri bunlar...biz de artık kime inancagımızı sasırdık herkes ayrı telden calıyo gidince görürüz artık nedir ne degildir herkes uumdugunu bulur inşallah

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question newport hyatt regency

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam dostum bende bu yaz newporta gidicem hyatt regency de çalışacağım orası hakkında bilgilendirebilirmisinn konum ve çalıştığın yer olarak
    irde konaklama işini nasıl yaptın otel sana yardımcı oluyormuş iş tanım belgesinde öyle yazıyordu saana yardımcı oldularmı nekadar para ödeddin? cevaplarını bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhabalar,
    ben de newportta olucam bu yaz.The Preservation Society de çalışıcam. burası hakkında da bilgisi olan var mı acaba ? bir de kalacak yerimi vermiyor bana iş yerim. herhangi bir öneriniz var mı ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhabalar,
    ben de newportta olucam bu yaz.The Preservation Society de çalışıcam. burası hakkında da bilgisi olan var mı acaba ? bir de kalacak yerimi vermiyor bana iş yerim. herhangi bir öneriniz var mı ?

BannedUser
    Guest

Alıntı meltem çolak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar,
    yer hakkında bilgi veremem ama konaklama işi önemlidir o yüzden şirketinden oraya gidecek diğer kişilerin bilgilerini al ortak hareket edin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yer hakkında bilgi veremem ama konaklama işi önemlidir o yüzden şirketinden oraya gidecek diğer kişilerin bilgilerini al ortak hareket edin.
    Sağ olasın. Burdan da buluyorum bakalım gitmeden pek bir şey halledemeyeceğiz gibi duruyor..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)