Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: YeşiL pasaportLa WAT vizesi??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehehe senın yesıl pasaport almanda ayrı bır sıkıntı kardesımben aldıgını kabul ederek konusuyorum ama dedıgım gıbı oda zor

yakın bır tarıhte konusmus oldugum bı arkadasımın facede yazısını aradım duvarına yazmıstı baya bı konusmustuk ama bulamadım...malesef okudugunu belgelesen bıle yesıl pasaporta vıze vurulmuyor nedenını bende bılmıyorum once lacıvert pasaporta cevrılıyor daha sonra vıze ıslmelerı gerceklesıyor...

benım konusmus oldugum hatun hollandada masterını yapıyor ve onunda yesıl pasaportu vardı ve yurt dısına cıkarken lacıvert pasaporta cevrılıp vızesı o sekılde verıldı...
    benim vardı yesiL pasaportum 18 yasım bitince süresi doLmuş oLdu.. fakat biLdiğin gibi yesiL pasaport birçok üLkeye vizesiz giriş anLamına geLiyor.. ama yesiL pasaportada vize isteyen üLkeLer var.. bunLar içinde vizeye ayrıLmıs sayfaLar vardı pasaportta.. dediğin gibiyse sıkıntıLı bir işmiş =))

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim vardı yesiL pasaportum 18 yasım bitince süresi doLmuş oLdu.. fakat biLdiğin gibi yesiL pasaport birçok üLkeye vizesiz giriş anLamına geLiyor.. ama yesiL pasaportada vize isteyen üLkeLer var.. bunLar içinde vizeye ayrıLmıs sayfaLar vardı pasaportta.. dediğin gibiyse sıkıntıLı bir işmiş =))
    dedıgım gıbı ben bu sekılde bılıyorum ama suan %70 emınım j1 vızesı verılmıyor

bu arada senın suanda yesıl pasaport almanda 18 ı gecmen nedenıyle zaten zor cunku her nekadarda okuyo gozuksen aıleden bagımsız olarak kabul edılıyor basvuru sırasında

neden dersen bende alacaktım peder emeklı olmadan once bı kac sene once ıste adam dedı sen 18 ı gecmısın evet dedım..e sen alamazsın nıye 18 ı gecmısınyahu ohuyom ben yaaaaaaaaa...olsun sen suanda her nekadarda ohuyosanda yasın geregı veremeyız demıslerdı

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedıgım gıbı ben bu sekılde bılıyorum ama suan %70 emınım j1 vızesı verılmıyor

bu arada senın suanda yesıl pasaport almanda 18 ı gecmen nedenıyle zaten zor cunku her nekadarda okuyo gozuksen aıleden bagımsız olarak kabul edılıyor basvuru sırasında

neden dersen bende alacaktım peder emeklı olmadan once bı kac sene once ıste adam dedı sen 18 ı gecmısın evet dedım..e sen alamazsın nıye 18 ı gecmısınyahu ohuyom ben yaaaaaaaaa...olsun sen suanda her nekadarda ohuyosanda yasın geregı veremeyız demıslerdı
    ewet dediğin doğru.. önceden yaş sınırı 18di.. bnm pasaportun süreside o yuzden dolmustu.. fakat 24e cıktığını duydum ve bnm arkadasım 21 yasında gecen hafta yesiL pasaport cıkardı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)