Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: coca cola işleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı leglet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Sanırım hepiniz saati 13 dolar olan bu işin büyüsüne kapıldınız Normal bişey çünkü gerçektende öyle 2010 yazında bahsedilen işte yani Merchandiser olarak Maryland/Salisbury Coca Cola'da çalıştım. Şu an elimde W2 formumda var( vergi iadesi için gerekli olan bir form) ve onda görünen toplam kazandığım para 11.763,57 dolar. Yaklaşık 1700 doları vergi olarak kesildi yani elime net gecen para 10000 dolar diyebilirm.

Bu işe kabul edilebilmek için önceden Amerikada çalışmış olmanız gerekiyor. Returner ogrenciler istiyorlar yani. Sebebi de su, size verdikleri iş gerçekten sorumluluk isteyen bir iş ( yaklaşık 4-5 marketten sorumlu oluyorsunuz ) ve İngilizce düzeyi tabiiki. İngilizcenizin iyi olması lazım cünkü başınızda bir patron yok (burası süper ) ve devamlı supervisor'unuzla telefonla iletişimde oluyorsunuz (son model blackberry telefon veriyorlar tabi )

Yapılan işe gelince, belli bir bölgede size 4-5 market veriyorlar ve bu marketlerdeki coca cola reyonlarının tamamından siz sorumlu oluyorsunuz. Yani sabah mallar geliyor. Sizde erken bi saatte (5:00 AM gibi) başlıyorsunuz işe. Bir markette işiniz bittiginde diğerine geciyorsunuz falan. Bu işe gitmek isteyenlere yegane önerim gitmeden önce vücut çalışıp kas yapmalarıdır Malum çok kasa indirip kaldırcaksınız orda. Onun dışında çalışma saatleri tamamen size kalmış. Yani işi yavaş yaparsanız (b.kunu cıkarmadan ama) patron işi bitirene kadar calışmanızı istiyor. Haftada 79 saati gördüğüm oldu. Marketler yogun oldugu için overtime'da sınır yok. Mesai ücreti de 19.50$.

Gecenin bi saati oldugundan şimdilik bu kadar yazabiliyorum. ilgilenen olursa bu forumdan cevap veririm.

İyi geceler.
    kanıma girdin birader =) eLine sağLık..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanıma girdin birader =) eLine sağLık..
    Rica ederim ne demek Yalnız tek şart en gec 30 Mayıs'ta orda olmanız gerekıyor Benim finallerim bitti öglen ucakla İstanbula gidip ordan Amerikaya gittim. 1 gun tatil yapamadım yanı

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı leglet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim ne demek Yalnız tek şart en gec 30 Mayıs'ta orda olmanız gerekıyor Benim finallerim bitti öglen ucakla İstanbula gidip ordan Amerikaya gittim. 1 gun tatil yapamadım yanı
    gecen sene olsa gidebiLirdimde bu sene 11inde bitio finaLLer.. geç oLur bnm için.. sevindim buna istesemde gidemezmişim zaten

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)