Alıntı isosi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
leglet sağolasın paylaştığın bilgiler için...devamını bekliyoruz...

1-toplamda coco-cola işleri için kaç tane watçı alıyorlar?bu işe gitme şansı nedir? (tabi ingilizcesi iyi olan bi insan için)

2-bu işin self placement olayı nasıldır?

3-o bitane şirket var ondan başka bu işi bulan şirket var mı?
Geçtiğimiz sene Türkiye'den 2 Türk vardı. Ben merchandiser'dım diğer çocukta truck helper dı. Resmi olarak ingilizce'ne pek dikkat etmiyolar ama kendi rahatın için ingilizcenın iyi olması gerekiyor. Sonuçta patronunla konuşuyosun.

Self placement malesef yok. Bi Türk arkadaşım vardı stuck kalmıstı iş bulamamıstı, onu sokmak için çok ugraştık ama nafile. Bide Maryland'teki warehouse un manager ı türk. Ona ragmen bişey yapamadık.

Ben gittigimde bi araba aldım. Arabam olursa overtime sınırı olmayacagını söylediler. Arabayı aldıktan sonra da diledigim kadar çalıştım. Clock in/ Clock out işlemlerini telefondan yapıyorsunuz.

Bildigim kadarıyla o şirketten başka gönderen yok malesef. O şirkette benim bir arkadaşım dahil 187 kişiyi gecen yaz işşiz bıraktı. Ama WAT tamamen şans işi bunu aklınızdan çıkarmayın. Burdaki şirketinde tabi suçu var ama önemli olan oradaki işinizi ayarlayan sponsor. ICC diye bir sponsor var ona güvenmek büyük hata olur. Ama BUNAC isimli sponsora a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Bütün sözlerini yerine getiriyorlar. O sözünü ettigmiz şirket mesela, bu 2 sponsorla da iş yapıyor. Ben gittim hiç sıkntım olmadı, arkadasım gitti iş bulamadı zar zor araya araya iş bulduk. Bir nevi kumar yani.