konuşmadım fakat bu siteden cape cod ve ocean edge hakkında ki konuları araştırmanı öneririm;
şu an için bu bölge ve işle ilgili avantajlar şunlar;
1 saati 9 dolar ve bir wat öğrencisi için iyi olduğu söyleniyor
2 ny boston ve rhode ıslanda yakın bir bölgede bu da travel kısmını kolaylaştırır
3 gayet yeşil ve huzur dolu bir mekanmış cape cod (obama bile tatilini bu bölgede geçirmiş)
dezavantajlarıda şunlarmış ;
1 housing kısmı oldukça zor ve pahalı old. söyleniyor
2 gece klübü bar vb.yerler yetersizmiş.
3 ocean edge hotel'in gereğinden fazla ciddi old. söyleniyor
Bu bilgilere daha önce oraya gitmiş biri olarak değilde internetten araştırma yaparak bunları gördümşimdiden bize kolay gelsin olmadı bi şekilde hotel de görüşürüz zaten
![]()
![]()
arkadaşlar glacier park montana ya giden yok mu 6 tane otel var gidince hangisini seçeceğimi bilmiyorum birde ne kadar mantıklı bi seçim günlük 11$ a konklama+yemek var ama saatlik ücret 7.25$ ağustos ve eylül ayında overtime var sizce nasıl travel kısmını yaparken çok sıkıntı çeker miyim bunu da sormak istedim...
Nobody loves no one...
İŞVEREN ADI: FUN FOOOD INC
Type of business:Food & Game Traveling Concessions
Job location:Fun Food Inc
City:Rocheste
Hourly wage (before taxes):$330 a week
YA ARKADAŞLAR BU İŞ MOBİLE FOOD AND GAME MİŞ BİLGİSİ OLAN VARMI KALACAK YERİDE KENDİLERİ VERİYOR VE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞILIYORMUŞ BİLGİSİ OLAN OLUP YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM AMERİKADA YAYGIN MI BU
Wisconsin Dells
Kalahari Resort
lifeguard
15 haziran
Özgürün olaya el atmasıyla,bizde buraya Alaskada gideceğimiz yeri yazabilecek miyiz acaba? Haydi özgür,aynı sene başladık,son senede de bende alaskada olayım
"Her ne kadar psikopatlıkta gözüm olmasada, dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim"
Eyalet: Delaware
İşveren : Jungle Jimms
pittsburgh- greensburg
courtyard by marriot
housekeeping
29haziran
vize cıkarsa inşş![]()
kings dominion eğlence parkı
pozisyon food and beverage
Doswell, VA 23047vizeyi alırsam nasipse 15 de başlıyacam işee...
Ohio-columbus
courtyard by mariott
housekeeping
chicago
six flags
20 haziran
yer : virginia beach
iş : subway
saatlik ücret : 7.25
çalışma saati : 30+ yazıyor ama şirket en az 35 olacağını endişelenmemi söyledi !?
yemek iş yerinde ücretsiz (= ve sonuç : ds gelmedi henüz sizce benim durumum ne ? (=
Sanırım pek içaçıcı değil,özellikle ücretler saatler.Gerçi Ds bile daha gelmemiş.
Peki.
EYALET : New Jersey
İŞVEREN : Morey's Piers
İŞ : Ride Operator
GİDİŞ T.: 13 HAZİRAN 2011
Eyalet: New York
Yer: Lake George
Şirket: Six Flags
Gidiş Tarihi: 8 Haziran 2011
Eyalet : New Jersey
İşveren : Morey's Piers
İş : Ride Operator
İş başı.: 12 HAZİRAN 2011
eyalet:florida
şehirrlando
işveren:mc donalds
iş:team member
gidiş:15 haziran
orlando olcaktı şehir![]()
Eyalet:NewYork
İş:Hotelde herhangi bir pozisyon...
Saatlik ücret:8
Konu Özgün tarafından (26-02-2011 Saat 05:34 AM ) değiştirilmiştir.
North Dakota
Market Place Bakery
yalnız arkadaşlar benim bu yer hakkında çokda bir bilgim yok sadece sessiz sakin bi yer olduğunu biliyorum.Daha önce gidenler varsa ve bilgilendirirlerse çok sevinirim![]()
universal studios
hard rock cafe
retail sales associate
saatlik 8-9,5 $ arasıymış.
2. iş bulursam tam süper olucak kanımca.
yani çalış gmz çalış ne para biriktirirsin ne travel yaparsın ne alışveriş bu mu (=
Tabi ikinci iş bulursan rahat olursun. Ama görünen köy klavuz istemez. Tek işte belki program ücretini çıkarırsın. Ayrıca 30 saat ile 35 saat arasında cok fark yok. Şirket 35 olunca endişelenme demişkomik derim bu cümleyi kurana. Erken gidiyorsan eğer hemen ikinci işe bak bence.
DS konusuna gelince şirketi şıkıştır.
mawra sen de mi ohio colombusa gidiyon ne zamn bende orada çalışacam
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks