2011 de Kings'te çalışacak olan var mı ?![]()
2011 de Kings'te çalışacak olan var mı ?![]()
bende ordayım vizemi alırsambakalım güzel bi yere benziyo
onur bizde 3kişi food and beverage departmanı için konuştuk da.forumda araştırınca bazı yorumlarda serin yer daha iyi,bazıları da kötü diyo.emin olamadım bu yüzden belki başka departmanda çalışabiliriz.sen ne biliyosun foodla ilgili; olumlu olumsuz bir şeyler duydun mu?
Kings dominion'da 2009 yazında çalıştım. vize alabilirsem 2011 de yeniden gidicem. sorularınız varsa tecrübem dahilinde yardımcı olabilirim. 2010 da giden arkadaşlarda tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Ben de kingsdeyim job fairde summer game host seçtim ama ne iş yapıcam bilmiyorumbilgisi olan ?
siyah pantolon ve siyah beyaz çizgili gömlek giycen, değişik oyunlara var onları mikrofonla çağırıp oynamalarını sağlıyacaksın, para karşılığı tabi. onlarda oynayıp değişik hediyeler kazanıyorlar falan. zevkli bir iş ingilizcen de guzelse rahat rahat yapabileceğin bir iş. tek sıkıntısı sürekli para değiştiriyosun kaybedersen üst baş arıyorlar falan rezillik. eğer üst üste bir kaç kez kaybedersen de yaptırımları var farklı farklı tabi. dikkatli olucaksın para değiştirirken o kadar.
vize alırsam görüşmek üzere kings dominion dorm'unda![]()
ayakkabıyı game departmanında siyah diye hatırlıyorum. çorap beyaz olcaktı. yanlış hatırlamıyosamdorm'da ortam guzeldi her akşam içiyoduk zaten
her salı akşamları gece night club'a otobus kaldırılıyodu. gayet eğleniyodukben oyuzden izin gunumu çarşambaya seçiyodum
dorm'da ortam iyi yani
![]()
Oooooo zaman her salı gecesi cluba
artık çarşambaları izin almak farz oldu
kdnin gönderdiği mailde virginia beache, atlantic citye tur düzenliyoruz diyodu ne sıklıkla oluyo ?
yaz boyunca 4-5 defa olmuştu athlantic city e virginia'ya ve new york'a gezi yaptılar. ben bi defa athlantic city'e gittim bi defa da virginia beach'e. ( KD'nin otobusuyle ) onun dışında kendimiz araba kiralayıp bir kaç kez VA beach'e bir kez daha athlantic city ve bir çok eyaleti gezdik new york boston'a kadar gittik, sonra geri geldik 8 gün gezdikten sonra. bu arada sizin gidiş dönüş tarihleriniz ne zaman ? ve uçak biletini almışsın sanırım ne kadara aldın ?
çalışma tarihlerimiz neredeyse tamamen aynıbende gidiş tarihime karar vermemiştim. perşembe vizeye giricem. bende bakiim thy bulabilirsem alıyım sizinle aynı bileti. ilk defa gidiyosanız ben yardımcı da olurum. havalimanlarını otobusleri trenleri manhattındaki penn station'ı falan iyi bilirim
hem siz zorlanmazsınız hem de ben tek gidiyorum yol arkadaşı olur
![]()
Çok iyi olur tabi de aynı uçakta yer olmayabilir biz alırken baya zorlandık son bilet bana kaldı zor kaptımumarım bulursun sende vizede de kolay gelsin
bakalım hayırlısı :=)
overtime nasıl oluyo departmana göre değişiyo mu ? çok overtime alabilir miyim
over time imkanı gayet fazla, izin gununde veya vardiyanın geç başladıgı gunde veya erken bittiği gunde, parkta bi birim var oraya gidiyosun. onlar sorup sorusturuyo nerde ihtiyac var, hemen oraya yönlendiriyolar seni. genellikle iş çıkıyo ama şu an kimsenin ihtiyacı yok dedikleride olur ama nadiren. birtek over time çalıştığın zaman da aynı paraya çalışıyosun maaşının 1.5 katına değil.
normalde evet para harcıyacak yer yok ama ben ne ara kazandığım parayı yedim onu hatırlamıyorum![]()
sonuç: alkole yatırım yaptıgın zaman gece hayatına takıldığın zaman para yiyecek yer var mı yok mu görürsün
ama şöyle de bir gerçek var türkiyedekinden çok çok ucuz gece hayatı ve alkol orada
yemeğe çok para verdim ben. herkes toplu alışveriş yapıp yurtta yemek yapardı ben parkın karsısında burger da yer geçerdimveya parktaki cornerstone cafe var çalışanlar için orada bişeler yerdim
![]()
alkol kullanmıyorum onun yararı olabilir birikim açısından ama bu demek değil ki gece hayatımız olmasın
peki cornerstoneda fiyatlar nasıl uygun mu
arkadaşlar merhaba bende bu sene eğer 21 nisanda vizeyi alırsam kd deyim?bilet alan arkadaşlar nereye alıyor washington dc ye mi yoksa richmond a mı alıyosunuz biletlerinizi birde herkes gideceği ve döneceği tarihleri yazarsa toplu karşılamalar için iyi olabilir
Merhaba bende 21 nisan da vize görusmesine gidicem, ve kd ye yolculuk var vize alırsakta, daha önce gittiğimde richmond'a inmiştim. ordan Tina diye bi kadın karşılayıp beni parka götürmüştü. ama DC ye gidersek Dc den karşılama olmaz. yine gitmemiz gerekicek richmond'a kadar. ama bakıcam işime hangi bilet daha çok gelirse onu alıcam. birde fiyatın uygun olması halinde aklından THY nin Dc ye olan seferiyle gitmek geçiyor. bakalım vize bi belli olsun gidiş tarihimde bi aksaklık olmazsa 17-18 haziran gibi gitmeyi düşünüyorum 20-25 eylül arasında da dönmeyi düşünüyorum.
bende 15 haziranda binicem 17sinde iş başı
kayhan sana bi sorum daha olucakbenim varış saatim gece 12.15 o saatte de almaya gelirler mi?sen gittiğinde saat kaçta varmıştın
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks