lara hangi şirketle gitmiş çok merak ettim
lara hangi şirketle gitmiş çok merak ettim
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
çalışıcam derken?belli olmadan çok emin konuşmadın mı?
Lara iyi dusunde yaz cocuk yok burda
aloooo lara sana sesleniyorum çaktırmadan SAYGIN** fikirlerinle inceden ozmanı övmeye çalışıp kayboldun nerdesin (**OZMANLA GİDENLER BİLİR)
kamil arkadaşım merhaba,ücretsiz pasaport için okul onayını aldım sanırım.Ptesi gel ve al dediler.Şimdi ben o onayla vergi dairesine mi gideceğim?Orada işlemleri yaptıktan sonra emniyet müdürlüğüne gideceğim doğrumudur?emniyete de verdikten sonra ki süreç hakkında bilgi verebilrmisin?emniyetten ne zaman alırım?ne kadar ücret tutacak toplamda vs gibi...
ücretsiz değil 131 tl mi ne vereceksin vergi dairesinden sonra emniyete gideceksin bana 1 gun sonra gel al dedi emniyet lara hala seni bekliyoruz
bekliyorum WAWA hadi hayırlısı![]()
evet hocam gittim ama WAWA interview'a.ama başkaları girmiş beni almamışlarhaziran başı istiyorlardı öğrencileri.Ben 16 haziran anca dedim olmadı o yüzden
kaç gibi gittin mülakata? ben de pazar gittim de o yüzden soruyorum![]()
ilk giren bendim arkadaşımsenin nasıl geçti? sonuç geldi mi?
evet kabul edilmişimama korkuyorum da biraz IEX değiştirio diyorlar ya hep işleri :s gerçi mülakatla alınmış oluyorum ama :/
ben tomsrivera gitmedim beraber gittiğimiz bi arkadaş gitti mavi kumaş pantolon felan istiyorlar heralde arkadaşa sorup yazarım buraya ama kalacağın ev dayalı döşeli netin var sahile yakın wawa sakala dikkat ediyor bizim arkadaş 2 güne bir traş oluyordu zaten wawa yaptığı hamburgerlerle meşhur arkadaşa ilk o işi vermişler ekrana geliyor nasıl yapacağın sonra ona bakarak hazırlıyorsun çok zor olduğunu söyledi daha sonra market içi düzenlemeye vermişler boş boş market içinde gezmiş arkadaşbir hafta sabah bir hafta akşam çalışıyorsun
zaten wawaların hepsi 24 saat açık overtime felanda veriyorlar şimdilik bu kadar arkadaşa tam ayrıntılarını soruyum yazarım
tmm çok sağol bekliyorumbu arada bir hafta sabah bir hafta akşam olayını bana kimse söylememişti :s eğer iyi çalışırsam ve supervisorın gözüne girersem hep sabah yapma imkanım olur mu ki :/
Gidicek arakadaşlara tavsiye ederim. Özellikle Long Beach Island WAWA yı.çalışanların hepsi müthiş insanlardır. menejer yardımcısı hariç
Ziicim darlene seni seviyordu insanlari yanlos yonlendirmesadwce biraz dengesiz bi insandi huyuna gitmek lazimdi.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks