Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: görüşmedeki not ortalaması kriteri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Transkript sorunu

Arkadaslar merhaba, ben ODTU'de okutman olarak gorev yapiyorum. Yazin 2 aylik boslugumda programa katilmak istiyorum. 2008'de katilmistim, sorunsuz gidip geldim. Simdi de ayni isyerine gidicem, self olarak. Hatta yanima da 2 ogrencimi aliyorum, onlar da self olucak benimle. Soyle bi sorunum var: Master'a yeni basladim subatta, dolayisiyla transkript istedigimde, "ogrenci belgesinde 02.02.2011 baslangic gorunuyor zaten, transkript alamayacagin belli" diyip birsey vermediler okuldan (izmir universitesi). Sadece ogrenci belgesiyle gidersem vizeye bu sekilde nolur dersiniz? Turkiyeye donecegimi anlaticak ingilizceye sahibim. Ve devlet memuruyum sonucta. Donecegim belli. Ama bu kapali zarfta bisey goturmemek buyuk bi eksikmis gibi geliyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler simdiden, herkese bol sanslar

BannedUser
    Guest

Alıntı Anil Aaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba, ben ODTU'de okutman olarak gorev yapiyorum. Yazin 2 aylik boslugumda programa katilmak istiyorum. 2008'de katilmistim, sorunsuz gidip geldim. Simdi de ayni isyerine gidicem, self olarak. Hatta yanima da 2 ogrencimi aliyorum, onlar da self olucak benimle. Soyle bi sorunum var: Master'a yeni basladim subatta, dolayisiyla transkript istedigimde, "ogrenci belgesinde 02.02.2011 baslangic gorunuyor zaten, transkript alamayacagin belli" diyip birsey vermediler okuldan (izmir universitesi). Sadece ogrenci belgesiyle gidersem vizeye bu sekilde nolur dersiniz? Turkiyeye donecegimi anlaticak ingilizceye sahibim. Ve devlet memuruyum sonucta. Donecegim belli. Ama bu kapali zarfta bisey goturmemek buyuk bi eksikmis gibi geliyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler simdiden, herkese bol sanslar
    “Öğrenci” tanımına kimler dahildir?
    Yaz Dönemi Work/Travel programı için “öğrenci”: itibarlı bir eğitim kurumunda tam zamanlı olarak bir kura eğitim programına kayıtlı ve aktif olarak devam etmekte olan orta öğrenimini tamamlamış, iyi niyetli, yabancı öğrenciler veya kendi yerel eğitim sistemlerinin belirlediği öğrenci tanımlarına uyan öğrenciler olarak tanımlanmıştır.

Okulunu bitirmiş ama resmi olarak mezun olmamış bir öğrenci bu programa katılabilir mi?
    Okulunu bitirmiş ama resmi olarak mezun olmamış bir öğrenci, başka bir öğretim kurumuna kayıt yaptırdığını veya kendi eğitim kurumundaki iyi niyetli öğrenci konumunun devam ettiği gösteren belgeyi ibraz etmedikçe programa katılamaz.

Bu iki sınıftan birine girmiyorsanız programa katılamazsınız. Yani öğrenci konumunuzun devam etmesi gerekmekte.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Soruma cevap vermediniz ki.

BannedUser
    Guest

Soruma cevap vermediniz ki.
    Tamam da okutman denen kişi okulunu bitirmiş kişiler değil mi. Bir nevi memur olmuyor mu ?

Yani benim anlamadıgım siz nasıl öğrenci belgesi alabiliyorsunuz. Mezun durumda değil misiniz ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yuksek lisans ogrencisiyim.

BannedUser
    Guest

yuksek lisans ogrencisiyim.
    http://www.turkishwat.net/work-trave...apanlar-2.html

yazıyı okursan senın durumunda olan neo-kimyager varmıs. arasıra siteye girer ozelde mail adresi varsa ulasıp sorabılırısin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)