Yapma ya onlarla uğraşıcak vaktim olsa,ararım zaten tez,projelerle uğraşıyorum.Bu sene son sınıfım biliyosun özgür,bu öğrenim kreedilerini çıkartmak için acilen alaskaya gitmem lazım. Sen nereye gidiyosun ben de geliyim kardeş?
Yapma ya onlarla uğraşıcak vaktim olsa,ararım zaten tez,projelerle uğraşıyorum.Bu sene son sınıfım biliyosun özgür,bu öğrenim kreedilerini çıkartmak için acilen alaskaya gitmem lazım. Sen nereye gidiyosun ben de geliyim kardeş?
"Her ne kadar psikopatlıkta gözüm olmasada, dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim"
Tekrar bi dene üstad ya,cidden acil olmasa sormazdım,bak 3 yıl olmuş nerdeyse,forumu beraber kurduk sayılır,2 yıldırda girmedim,hiç alaskaya gitmiycem diye,Ama cidden ihtiyacım var
"Her ne kadar psikopatlıkta gözüm olmasada, dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim"
Ben İnşallah vize alırsam gene King Cove'a Oguz. Ama biliyorsun bizim ora hiç almıyor sadece yapacak tek sey Kelly mesaj cekmek sonrada beklemek.
Anladım üstad,ne diyim sağol yinede Allah razı olsun,hayırlı bi sezon geçirirsin inş.
Peki var mı boşta bi fabrika uzun sürsün ama(ekime kadar),transferle felan uğraşmıyım?
pekı gelecek sene ıcındemı umudumuz yok ozgur...
hacı bişey de yavvv
Hmmm,özgür Icecle nasıl,biliyosmusun?Dillinghamda komşuydu peterpana?
Sen ılk sene hatırladıgım erken donmustun ayagındakı sorundan dolayı. tabii orada en iyisi PPSF sende bılıyorsun. Trıdent avantajı transfer saglaması o yuzdn dedım ben sana. direk Ketchikan yaparsan da ıyi sezonda bı 7500*8000 kaldırabılırsın Oguz. İcicle biliyorum ama tavsıye etmem.
aynen öyle iyi hatırladın
peki abi,tridentin nerdeki fabrikasında ilk olmalıyım,naknek mi dedin?
Evet yer kaldıysa tabi birkaç firma yer var diyormus ama yalanda olabilir ogrenci baglamak icin. Bu yuzden dıkkat et. Bence sen ılk olarak PPSF bir mesaj at bakalım cevabını bekle belkı olumlu yanıt gelır. Onceden calıstıgını belırt.
önce nakneke başvurayım abi,belki selfplacement olur. Bu iş nasıl oluyo bi bilgi verir misin? Ne belgesş yollarlarsa bana,self olarak başvurabiliyorum?
Sadece oraya bu sene gelmek ıstedıgını eskı calısan oldugunu self formunu gonderırsen ımzalayıp ımzalayamayacaklarını sor ok derlerse ben sana iş formunu atarım ya da ben atayım sana dırek gonder ımzalarlar belkı hemen. Dillingham PPSF.
Tamam abi o formu zahmet olmazsa ginder bana,iletişime geçince yollarım bi iki fabrikaya.Umarım cevap gelir.Mail adresim vardı herhalde dimi?
hiç bir fabrıka sana cevap atmaz atarsa sadece PPSF atar.
Tamam üstad anladım,direkt iletişim adresi var mı sende? PPSF için? Bide oguz8888@ benim hotmailim,vardı sende,bu self formunu yollarsın abi
Aldım abi tamam,çok teşekkürler,umarım işe yarar
Abi yarın sabah kursum var,iyi geceler,ben yine uğrarım,görüşürüz
Alaska'nın 1 numaralı fabrıkası. 3 ay yemek ve konaklama ucretsız. Seattle dan alıp götürme.
sezon ilk olarak nerede ve hangi fabrikada başlar. bilen ark lar yardımcı olursa sewinirm okulum 1 haziranda bitiyor hemen wat a gitmeyi düşünüyorum
şimdşdeb tşk ler
Arkadaşım banada bu formu ulaştırabilir misiniz mümkünse? benim e-mail adresim caglarcandan@gmail.Çok memnun olurum eger yardımcı olursanız.
amerika hükümetinin bu sene fabrika işlerini iptal ettiği hakkında bi bilginiz var mı ? alaska ve benzeri fabrikalara artık ögrenci almiyorlar diye duydum,2 yıldır mısır fabrikasında calısan,3.seneyi planlayan biri olarak umarım dogru degildir..
Alaska ile ilgili vize iptalini ben de duydum ama şu an için her şeyin yolunda olduğunu, vize ile ilgili bir problemin kalmadığını duydum. Benim de 2.gidişim olacak bir sorun çıkmazsa
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks