Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Neyin Nesi ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usafis organization a güvenmeyin beyler bizzat denedi 49 dolarımı yürüttüler :S adamalara dedimki tek senelik basvuru yapmak istiyorum tmm dediler sonra tekrar aradılar İŞLEMİNİZİN TAMAMLANMASI İÇİN 5 YILLIK ücreti yatırmazın gerek yoksa işleminiizi ipta ledicez paranızıda gerı iade edemiyoruz yok mok dedim siiz mahkemye veririm felan fişman iptal oldu 1 senelik basvurum artı 49 dolarında ustune yattılar allaha havale ettim ama bak bigunrezil ederim sizi demişdim bu usafis organization a geldi catti isde o gun sucre o mesajdan çok geldi bana kazananlara giden bi mesaj ama işde bizim türk insanımızı kandırmak için yolluyolar bi nevi gaza gelmesini saglıyolar nese müracaat edersin ama seni yarıyolda bırakırlar diyim bence hiç bulasma yada baska yere git kaydını yaptır
    yok abı ne ısım olur dolandırmaya calısıyorlar cok bellı.sonra benı arayacaklarmıs ta falan fılan arasınlar bakalım ben ne dıyecegımı bılıyorum

usafis - ekşi sözlük
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abı ne ısım olur dolandırmaya calısıyorlar cok bellı.sonra benı arayacaklarmıs ta falan fılan arasınlar bakalım ben ne dıyecegımı bılıyorum

usafis - ekşi sözlük
    ya aslında bu ekşisözlüğe bakıpda karar verme herşeyinde sonucda oraya yazanda 3 5 kişi bi bilene sor görmüş geçirmiş birine ben yandım sen yanma hacı
    FORZA ES-ES

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)