Alıntı snnerb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim. mesela 26 şubatta fuarım var işverenle görüşeceğim acaba mülakatta neler soruyolarmış..nelere dikkat etmem gerekir..ayrıca çalışma şartları nasıl bi problem yaşamışmı..?
gorusmeyi skypdan yapmislardi bende ordaydim. Ayrica temsilcilik yapmis biri olarak soyle soyleyeyim,

sorular genelde belli cercevede sorulur yani;

ABD ye nicin geliyorsun?
Gelecek 5 yilda planinin nedir?
Ne zaman ise baslayabilirsin?
Ne zaman donebilirsin?
ABD den dondukden sonra ne planliyorsun gibi klise sorular haricinde,

hangi isletmeye gitmeye karar verdiysen yer hakkinda bilgi edin. Yani otele gitceksen otelin sitesinden arastirmani tavsiye ederim, kac odasi var, diger otellerden farklari neler, hangi kitleye hitap ediyor, ozelligi nedir, tripadviser,expedia gibi sitelerden otel hakkinda yazilan yorumlara bak hani enine boyuna arastir isletme hakkinda bilgi edin.

O arkadasim otelde calismisti ve 9000$ ile donmustu. Memnundu bi sikayet duymadim ben.

Mulakatda rahat ol. Internetden JOB INTERVIEW QUESTION yaz ordan sorulara bak, Youtube dan yine bilhassa orda is gorusmelerinde nasil davranmaniz gerektigini soyluyor,

benim soyliceklerim guzel giyin, takim elbiseyle gidersen isi ciddiye aldigini gosterir ve farkini belli edersin, rahat olmaya calis, sorulari anlamadan cevaplama, unutmaki onlarda biliyor bizim international student oldugumuzu perfect ingilizce onlarda beklemiyor bizden.

simdilik bu kadar biraz uzun oldu ama kusura bakma

bol sans....