Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama bu notla kesin değil.ama notunu yükseltirsen ikinci dönem o zaman paranıda riske atmamış olursun vize alamasanda.tabi şirketinle konuşup vize görüşmeni yazın yapacağını söylemen lazım.
Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama bu notla kesin değil.ama notunu yükseltirsen ikinci dönem o zaman paranıda riske atmamış olursun vize alamasanda.tabi şirketinle konuşup vize görüşmeni yazın yapacağını söylemen lazım.
Sen daha kayıt olmadın mı ? Şirket adı falan görünce ben oldun zannettim. 9 ders 4 tanesi 0 5 taneside 70 geçmiş olsan 350/9 = 38 hadi 40 diyelim biraz sakat. İlk senen oldugundan biraz tolerans verebilirler ama ne kadar bilemem. Bölümün ne zor mu ? Yani muhendislik, mimarlık bunlarada bakıyorlar cunku gercekten bolumun ve derslerın zorsa eğer.
Birde eğer illa bu dönem başvuracaksan okuldan bi hocandan referans mektubu yazdır ing olarak.Görüşme sırasında baktın konsolos bu mektua bakmadan konuşuyor,sen konusma sırası sana geçince bunu belirt.Faydası olabilir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
En son diye bişey yok galiba.Yani haziran sonunda vizeye gidenler var.
Tabiki böyle bi imkanın var.Burda tek sıkıntı işini geç tarihe kadar bekletebilmek.Yani işverenin bu gecikmeyi kabul etmesi.Çünkü şirketlerde en geç başlama tarihi diye bişey var.Bunu geçmedikçe sorun olmaz.
Benim otelde çalışan Türk bi arkadaş 2009 yazında 24 haziranda başvurup vizesini 28 haziranda alıp çalışmaya geldi.
Değerlendirilir bide 2. gidişin olduğundan alma ihtimalin yüksek bence ama yinede deneyimli arkadaşlardan tavsiye al.Benim tavsiyem ise evrak gönderme kendin git bu durumdayken.Daha faydalı olacaktır.Benim 2. vize görüşmemde transkripte bakmadı bile konsolos benle konuştuğu için.
En iyisini yapmış olursun.Bide bi hocandan referans mektubu yazdır.Hocalarda hazır referans mektupları oluyor sadece adını soyadını yazıp verıyorlar onlardan alma,senin durumunu anlatan,notları kötü olsada çalışkan bi öğrencidir filan gibi açıklamaları olan bi referans mektubu yaz/yazdır.Olmadı kendin yaz bi mektub,hocana söylersin imza atar olur biter..
Notların kötüyse derdini anlatmak adına sunabileceğin bişeyler olması iyidir.Hazırlıklı gitmekte fayda var,keşke demekten iyidir..
Arkadaşlar geçen sene red yedim not ortalamam 1.60 tı...tekrar vize başvurusunda bulunmadım
bu sene İCEP le tekrar başvurucam, genel not ortalamam 2.08 dönem ortalamam 1.80
Bölümüm Havacılık 3.sınıf... Akıcı şekilde ingilizce konuşabiliyorum, o konuda kendime güvenim tam.
Ancak notum itibariyle vize alma olasılığım nedir? Daha önce katılmış tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
şimdiden teşekkürler
geçen sene red yemen sadece not ortalamandan dolayımıydı
bu arada genel 1.80 dönem 1.60 dı gecen sene başvurduğumda...
-ayrıca bu sene ilk dönem transkriptime eklenicek topluma hizmet dersi de var ancak o 2. dönem de görüceğimizden sene sonunda eklenicek hesaplarıma göre dönem 2 ye yaklaşıyo genel de 2.14 e çıkıyo-
2 ingiliz hocadan ve bölüm başkanından referans mektubum var bu sene
ayrıca
Kardeşim 3 sene boyunca 1.9 ile vize aldım geçen sene vize alamama nedenin eğer notlarınsa bu sene düzelttiğinden bir sorun yok hatta vize görüşmesinde bunu kullanıp gitmeyi çok istiyorum hatta wat benim için bir motivasyon oldu derslerimi çalışmamda bile diyebilirsin. Alma durumun alamama durumundan daha kuvvetli. geçen sene gidememene üzüldüm.
Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 22 misafir)
Bookmarks