Önce şunu söyliyim ben işten çıktığımda acayip yorgun olduğumdan genelde ewe gidip uyuyodum direk, ya da işte kaldığın yerdeki arkadaşlarla bazen lake george a gidioduk orda da sahilde takılabilirsin, yemek fln yiyebilirsin, sonra parkta belli bi saati doldurduktan sonra sana Buddypass vericekler, o listede bazı yerlere gidip bedava eğlenebiliosun, o bahsettiğim family fun olayı, onun dışında çok fazla bişey yok ya, ama eğer araban varsa da Albany ye gidebilirsin, orası 40 dk fln sürüo, ordada herhangii bi şehirde bulabileceğin bissürü aktivite bulabilirsin, mesela ben bi kez bi konsere fln denk gelmiştim, öyle şeyler güzel oluyo, festivaller fln da olabilio, onlar için gittiğin yerlerde broşürler ollucaktır, onları takip edebilirsin, Washington County Fair war mesela, ona gidebilirsin, bide Glens Falls da konserler oluyo, civic centerda, bi kez de Türk pikniğine gitmiştim Albany de, ilk geldiğiim haftaydı, o çok iyiydi ya, alışveriş merkezi ve outletler war, oralara gidebilirsin, yakınlarda glens falls, saratoga fln var oraları gezebilrisin
buarada para olayı tamamen senin kontrolünde dediğim gibi, tasarruf yaparsan, şanslı olup fazla saat alırsan fln yeticektir paranda, biz çin turuyla gezmiştik doğuyu baya ucuza gelio, onu da detaylı bi şekilde anlatıcam inş,
çalışma saatlerine gelirsek, ben en çok çalışanlardan biriydim, yani hep 6 gün çalıştım, iki hafta sadece 2 gün off almıştım, ozmnda 6 gün çalışabileceğimizi fln bilmiyodum oyzdn, dolayısyla ben park ortalamasına göre iyi kazananlardandım, toplam 552 saat çalışmışım şimdi son paycheckime bakıyorum da ben bile şok oldumhaftalığa gelirsek 3 gün off almıştım bi hafta, o hafta bile 40 saat çalışmıştım, buarada ben ride da çalışıyodum, Labor day den sonra bırakabiliosun işi, yani eylülün ilk haftasını da orda geçirmen beklenio, ama baya önceden söylersen belki izin verebilirler, ya vermeselerde çıkıp gidenler olmuştu.
Araba olayına gelirsek LAke george da araba alıcağın yerler war, onun dışında gazetelere ve craiglist e bakabilirsin, ya fiyatlar gayet makul 1000 $ a minivan dediğimiz arabalardan almıştı arkadaşlar, ama işte bunun üstüne sigorta ruhsat fln başka masraflarda eklenio ama buna rağmen araba almak karlı bence, bi tek sorun şu, araban bozulursa o fena işte, çünkü tamir olayı çok pahalı, arabayla ilgili forumda bi konu wardı daha detaylı anlatıo oraya da bakabilirsin, benim bisiklet yoktu biz arabayla gidip gelioduk işe, ama nerde konaklicana da bağlı, ben almadım bisiklet eksikliğini de hissetmedim, kaldığımz yer Lake george a yürüme mesafesindeydi ztn.
bence ewe hiç gerek yok, motelde kalın dhaa iyi, şirket ayarlıodur ztn konaklamayı, ayarlamıyosa da oraya gidince de bulabilirsin ztn wat öğrencileri belli motellerde kalıo..
Havaya gelirsek benim gitmeme 3 gün kala bi arkadaş forumda yazmıştı yağmurluk getirin die, çok teşekkür ediyorum ona, sende mutlaka yağmurluk götür, yağmur yağıyo çünkü onun dışında byle acayip sıcak olmadı bi kaç gün sadece çok sıcaktı.
bide maalesef nem de war gölden dolayı, geceleri bazen serin olabilio ama endişelenme oraya gidince her Türk Watçının vazgeçilmezi olan GAP marka hoodie lerden alırsın,
Bookmarks