Anlıyorum ama orada çalışarak hayatımdan gene yıllar kaybedemem... Çok ağır bir iş, bazı sağlık sorunlarım yüzünden verimli olarak çalışamıyorum. Kemik inceliği olduğundan ağır kaldırdığımda sürekli ağrı yapıyor. O yüzden gitmek istemiyorum oraya, sorun zaten buradan doğuyor...
Konu m3lijh tarafından (02-02-2011 Saat 03:20 PM ) değiştirilmiştir.
Şimdi ben otel işinde çalışıcam ve self formum var.İşverenle görüşüp senin içinde isterim ve parayla satmam.Benim derdim senin bu işi yapıp yapamaman.Neticede ben referans olucam sana ve sen işte çalışamazsan kabak benim başıma patlar.Ben o otelde ileriyi düşündüğüm için sordum sana not durumunu ortalamanı filan.Ama senin de dediğin gibi ağır kaldırma sorunun varsa 3 ay işkence olur bi yerde tıkanırsın.Hem sana hem bana olumsuz yansır.Bilmem anlatabildim mi..
Anladım öncelikle çok teşekkür ederim, istersen msn veya skype seninle konuşurum, sonuçta sen orada çalışmışsın az çok ne kadar ingilizce gerekiyor biliyorsundur. Eğer yeterli görürsen sonra iş verenle de konuşurum, oda dener beni yeterli görürlerse sonrası Allah kerim... Onun dışında ne işle meşguldün orada?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks