hihohadi hesap edın ozaman
![]()
http://www.turkishwat.net/ds-formlar...-vergiler.html
Bu linkte ilk mesajta eyaletlere göre vergi oranları var ona göre hesap yapabilirsiniz.
8 usd saatlık.75 usd haftalık konaklama. albany-kingston arası otoban uzerınde bır dınlenme tesısındeydı benım ıs yerım yanı Nyork eyaletınde..iş cok basıttı ozellıkle ılk 1 ay zor geldı cunku yenı baslıyanları dırekt grıll e atıyolardı et pısırmek de keyıflıdır ama etlerı alırke yag sıcraması benı delı edıyordu..derken 1 ay gectı lobby de musterılerın yemeklerını yedıklerıu yerde calıstım gun boyunca yaptıgım masaların uzerını bez ıle temızlemektı ve lıselı amerıkalı ogrencılerle bırlıkte calıstıgımız ıcın ınglzcem de cok gelıstı serı bı ıs degıldı masa kırlenınce gıdıp temızlerdım masa kırlenene kadar beklerdım bu arada oturudum ve sohbet ederdım ..ıngılızcesı cok kotu olan bırısı ıcın ıyı gelıstı ınglzcem ..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
vay be ne hayallere dalmısım usa oncesı ama ıstedıgım ..otel ısı olsaydı danısman sırket adam gıbı sozunde dursaydı bı de 2.iş bulabılseydım gorurudunuz 3000 usd nasıl gerı getırılıyornyc de 2 tane ogrencı ıle tanıstım 5000 usd yapmıslardı ustelık geldıklerı sırkette en cok magdur edenlerden facede grubu olandan ama gordugunuz gıbı aslında ısın buyuk cogunlugu ŞANS
Konu sucre tarafından (11-01-2011 Saat 10:54 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
america ıcerısınde tek ıste calısıp ve gerı cebınde 3.000 dolarla gerı donmen ılk gıdenler ıcın vok zor bir ıhtımaller arkadaslar hayllere fazla kapılmayın ılk gıdenler
![]()
arkadaslar para kayginiz varsa gitmeyin bosuna yok parami cikaracam falan filan o zaman orayi yasayamiyorsunuz.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
ılk ya da son gıtmek ya da tecrubelı olmak ya da köklü bir sirketle gıtmek onemlı degıl bence sansın varsa cok saat alırsan ve 2.iş te bulursan gerısı gelır...Nyc de yero ıle gıtmıs 2 ogrencı ıle tanıstım 5000 yapmıslardı ustelık ılk defa usa ya gelmıslerdı oysa bınlerce magduru da var ..hersey sans..ben her yaz kot fabrıkasında gunluk 12 saat 7 gun toplam 84 saat calısıyorum zaten bana saat verseler oyle bı calısırım kı alıskınım yanı :& ..ama gel gor kı mc donaldsta dınlenme surelerını kesınce net calısma satı 29 saati gecmıyordu ve bulungum yer ufak bı köy oldgundan 2.iş sansı da azdı ..oyuzden buyuk yerlere gıtmek 2.iş bulmak acısından daha ıyı bence..
Konu sucre tarafından (15-01-2011 Saat 04:09 PM ) değiştirilmiştir.
Sucre senın fabrıka eleman alıyor mu. Adı ne![]()
masallah makroklima isini biliyor 10.000 fln iyi para![]()
aga iyide lafmı süper para.12 bin de yapmış.benim 2 yılda kazandıgım kadar hemen hemen.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks