Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ss karti cikaramama???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tesekkur ederım.pekı erken dondugum ıcın bır oncekınde sorarlar mı neden dondun erken dıye. babam acıl hastalandı desem mı. memnun kalmadım demek ıstemıyorum.cunku kamp programı hıc guzel degıldı ...ymca dıye gecıyıor.kosulları hıc ama hıc mantıklı degıldı kazancı da ..bılseydım ılk bastan wat yapardım zaten ama gec olmustu bunu ogrenene kadar.
    pekı ben boston tafaına yakındım sımdı ohıo ya gtcem .ss kartımı ny a yakın yerdende cıkarabılırmıyım gdıp gorusup

BannedUser
    Guest

Alıntı istkesik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkur ederım.pekı erken dondugum ıcın bır oncekınde sorarlar mı neden dondun erken dıye. babam acıl hastalandı desem mı. memnun kalmadım demek ıstemıyorum.cunku kamp programı hıc guzel degıldı ...ymca dıye gecıyıor.kosulları hıc ama hıc mantıklı degıldı kazancı da ..bılseydım ılk bastan wat yapardım zaten ama gec olmustu bunu ogrenene kadar.
    pekı ben boston tafaına yakındım sımdı ohıo ya gtcem .ss kartımı ny a yakın yerdende cıkarabılırmıyım gdıp gorusup
    Daha önceden çıkmış ssn varsa tekrar çıkarmana gerek yok. Eğer ilk kez çıkaracaksan ABD nin heryerinde ofisler var.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)