Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence sırf bu yüzden vize alamazsan sana dogru dürüst bilgi vermeyen şirketini suçla. Eğer Allah korusun bi vize alamazsan 2.ye şansında azalır.

1. DS formu olmadan evet vizeye girilmiyor. Bu sene gelen kurala göre. Ama sen diyorsun ki DS formunu aldım. Sorun yok burada.

2. DS formunda nerede çalışacağın yazmaz kardeş. Ama primary site of activity yazan kısımda bir adres yazıyor olacak bakarsan görürsün adam sana sordugunda nerede çalışacaksın diye sen eğer ora ile çelişen bişey söylersen yan basarsın.

3. Eğer aldatmaya yönelik bir havereket varsa (sanmıyorum-çakma ds falan) ve bunu anlarlarsa bir daha rüyanda görürsün bu sene vizeyi.


Saygılar Makroklima.

(Bu benim düşüncem farklı düşünen varsa yorum yapabilir)


NOT : Böyle bir şey yok. Fuar ileri zaman işi o zaman seçeceğim diyemezsin vize memuruna


ds formunda sadece sponsorun bilgileri yazıyo fuarda iş seçeceğim demicem istediğim bi iş var o iş için gelen işverenlerle görüşeceğimi söylicem iş profilinide başvuru evraklarına eklicem şansım yok mudur ?