Work and Travel
Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 27 ocak 2011 vize görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alıntı nis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olur umarım ben de geçen sene sabah 8 de vize görüşmeye gıtmıstım sana bi önerim var cunku ben de gecen sene ıstanbulu hıc bılmeden gıtmıstım eğer otobüsle gidiceksen bazı şirketlerin direk amerikan konsoloslugunun oraya servisleri var biletini ona göre alırsın seni goturuyorlar oraya kadar.sabah sabah sıkıntı cekmezsın.bı cay ıcersın laz kahvelerınde sonra da gırersın ıcerı
    bende anlattım da bilmediğinden riske atmak istemiyor. gerekli bütün detayları verdim. o da haklı istanbul bilmeyen trafiğe bir yakalanırsa 10 dakikalık yeri 1 saatte gider. sen genede serviscilere sor Lost sarıyer servisi var mı.istinye gideceğim de

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı nis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olur umarım ben de geçen sene sabah 8 de vize görüşmeye gıtmıstım sana bi önerim var cunku ben de gecen sene ıstanbulu hıc bılmeden gıtmıstım eğer otobüsle gidiceksen bazı şirketlerin direk amerikan konsoloslugunun oraya servisleri var biletini ona göre alırsın seni goturuyorlar oraya kadar.sabah sabah sıkıntı cekmezsın.bı cay ıcersın laz kahvelerınde sonra da gırersın ıcerı
    Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende anlattım da bilmediğinden riske atmak istemiyor. gerekli bütün detayları verdim. o da haklı istanbul bilmeyen trafiğe bir yakalanırsa 10 dakikalık yeri 1 saatte gider. sen genede serviscilere sor Lost sarıyer servisi var mı.istinye gideceğim de

perşembe günü saat 8 de ki randevu için çarşamba akşamı 10 da izmir istanbul otobüsüne atlasam uygunmudur ilk defa geçen yıl gittim arkadaşların üniversteyle 11 saatte ulaştık istanbul a her benzin istasyonunda duruyoduk tam ulaşım saatinide bilmiyorum o yüzden nis sen geçen yıl nekadar sürdü izmir istanbul arası yolculuk

evet makro geçen yılda taksim in oralarda bi sokağa girdik 1 saatte 100 metre ilerledik az çok gördüm istanbul trafiğini servis olayını araştırıcam en garanti biraz fazla para alırım yanıma acil bi durum olursa b planı olarak taksiye atlarım

hocam bide ulaşım için istanbul içinde akbil diye bişe varmış onu nerden bulabilirim bizim kentkart vardı ne güzel niye böyle farklı bişey çıkarmışlar istanbul da

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)