benimde hsabım acık.. basıma gelen olayı aynen yazayım..
new yorka gittiğimde jfk in orada bir otelde kalmıstık 4 kişi days inn.. otele girişte kartımı istediler werdim cekti.. ama bakiyem inmedi 4-5 gun.. otelden ayrıldk 2 gun sora zaten hala dusmedi para. acaba para cekilmedimi dedim.. bank of amerikaya gittim new yorkta kontrol edildi hesap telefonda bir bayanla görüstürüldüm we sifre aldm netten kontrol amaclı. herhangibişe yoktu.. son gun birdaha baktım we hala cekilmemişti para.. bende butun parayı cektim.. yakalsık 360 dolardı 4 kişinin borcu.. sora esenler otogarına gelince birdaha bakayım hesaba dedm we -360 sok oldum... ödemelere baktığımda days inn i gördüm.. yanıma kar kalcak sanmıstım =)) amerikada arkadasım wardı trye dönmüştü benden 2 gun sora 2 hafta sora tekrar dönecekti orda yasıyordu zaten.. werdim parayı hesap numaramı da werdim.. we yatırdı hiç faiz almadı 1 ay dolmamıstı henuz belki ondandır.. hala kontrl ederim hesabımı0.45 dolar görünüyor hala bi sıkıntı we kesinti söz konusu deil.. kesinti olan arkadaslarıda anlayamadım neden öyle olduğunu bnm 360 dolar faiz yemedyse kmseye bişey olmaz ha ama borcunuz war görünüyorsa vizede sıkıntı olabilir bence burdaki bankalardan hawale yaptırın biraz para ödersiniz ama garanti oLur..