Work and Travel
Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 27 ocak 2011 vize görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alıntı Lost35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27 ocakta 2011 saat 08:00 da vize görüşmesine giricem gitmeden önce son taktikleri alıyım deneyimli arkadaşlardan esas evrakları ve destekleyici evrakları sıralayabilirmisiniz ve nelere dikkat etmem gerekiyor görüşme öncesinde görüşme sırasında ve sonrasında ??

ve istanbul otogardan veya taksimden nasıl ulaşırım istanbul ABD başkonsolosluğuna tam adresi nedir ??
    ney )) ya ilk ben girecektim oldu mu şimdi hayırlısı olsun ds 2019 falan gelmıs herhalde.

Taktik yok sakin ol tamam. Gerci ben 3 kere girdim hiç sakin olamadım. En güzel ulasım Besıktas rıhtımdan direk istinye dereiçi otobüslerine bin tamamdır. Önünde indiriyor.

Heyecanla sonucunu bekliyoruz Lost

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ney )) ya ilk ben girecektim oldu mu şimdi hayırlısı olsun ds 2019 falan gelmıs herhalde.

Taktik yok sakin ol tamam. Gerci ben 3 kere girdim hiç sakin olamadım. En güzel ulasım Besıktas rıhtımdan direk istinye dereiçi otobüslerine bin tamamdır. Önünde indiriyor.

Heyecanla sonucunu bekliyoruz Lost

yabancısıyım istanbul un beşiktaş rıhtım neresi istanbul alibeyköy de duraklıcakmış otobüs ordan nasıl giderim yakınmıdır ilk ben mi almışım vize randevusu ds-2019 Türkiyedeki şirketlerden birine gelmiş ama daha bizim şirkete gelmedi bir haftaya kadar gelir heralde bide daha Transkriptimi almadım ikinci dönem pazartesi günü başlıyo ozman alırım artık

BannedUser
    Guest

Alıntı Lost35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yabancısıyım istanbul un beşiktaş rıhtım neresi istanbul alibeyköy de duraklıcakmış otobüs ordan nasıl giderim yakınmıdır ilk ben mi almışım vize randevusu ds-2019 Türkiyedeki şirketlerden birine gelmiş ama daha bizim şirkete gelmedi bir haftaya kadar gelir heralde bide daha Transkriptimi almadım ikinci dönem pazartesi günü başlıyo ozman alırım artık
    alibeyköyden beşiktas servisine bin eğer servis yoksa 37T te bin dolmabahce-tunelde in oradan da 40T ye bin ama en güzeli besiktaş servisine binip rıhtımda inmek oradan 3*4 tane otobus var istinye dereiçine giden hatta otobusun servisi varsa direk sarıyere git.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)