2007 = 54/100
2008 = 1,86
2009 = 1,73
2010 = 1,61
vize tamamdır.
2007 = 54/100
2008 = 1,86
2009 = 1,73
2010 = 1,61
vize tamamdır.
bişeyi merak ettim sen bu ortalamayla vize görüsmesine gitme kararı alırken şirketin olası vize reddi durumunda paranın tamamını iade etme garantisi werdimi yoksa sirketin alacağını bi miktar parayı gözden cıkarmısmıydın =) eğer garanti verdiLerse o şirketin ismi nedir? =))
1,6 ile aldım![]()
bu yaz gidiyorum ben de, 1,5 ay önce falan aldım yanlıs hatırlamıyosam, kafa dağınık![]()
valla konsolosluktaki kel amcacığıma gelirken sıra 'aha sıçtk lan vermicek kesin' dedim kendi kendime. Çünkü benden önceki kıza vermedikız ingilzice konusamayınca türkce konustular adamla (deli türkce biliyolar ya
). Herneyse adama güler yüzle, kendinden emin bi bakışla gidince adam transkripti eline aldı ve öyle sayfaları çevirdi(okulda 2.senem sınıfta kaldım ilk sene, 4 sayfa transkript var ama hazırlıgı da atlamıştım) ve hiçbir alakası yokmuş gibi kağıdı aldı kenara fırlattı. Sonra nereye ne zaman gidiyosun diye sorular sordu ben de rahatça cevaplayınca adam direk verdi vizeyi. Hatta espiri bile yaptı adam
![]()
Keltoş: What will be your job?
Babayaro: I am going to work as a photographer at Six Flags, NJ
K: haa, Great Adventure ha? You will have so much fun..
B: I hope so...
K:Ok, have a nice summer in USA. Have a 'great adventure!'(içime su serpen laf oyunu)
B: See you later.(niye böyle dedim bilmiyorum bunu dedikten sonra adama baktım o da güldü ben desanki her akşam görüşüyoruz ya)
Herneyse, sonuç olarak notun ne kadar düşük olursa olsun güler yüz ve kendine güvenin yetiyor, sana notların neden düşük diye sormuyor bile..
ha bi de göçmenlikle ilgili yazıyı mutlaka okuyun, adamın gözüne giriyosunuz
not: Cholera ben de egedenim, her egeli sınıfta kalıyor arkadaş ne bu![]()
Konu babayaro tarafından (17-06-2011 Saat 02:24 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks