Work and Travel
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı MusaCicek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eet az cok biliorum :d sen alaskada memnunmuydn sezonda kac yaptın totalde kaldıgnz yerler yeme içme durumu nasıldı
    ben alaskada ketchıkan sehrıne gıdıyorum alaskanın dıger eyaletlerıne gore daha ılıman ıklıme sahıp ve en gelısmıs sehrı olan turıstık ozellıgıylede tanınmıs bir sehır..
    kalma yerını fabrıka temın edıyor .. yemegınınde kendın pısır kendın ye usulu

sadece fabrıkadan net 7.600 dolar. ıkıncı ısler dahıl degıl

memnunum sukur 3. seneme tekrardan aynı yere gıdıyorumm..

burdan tekrardan seslenıyorumm bırazcıkta olsa calısmaktan korkmayan herkese alaskaya mutlaka gıtmelerını onerırıımmm parayı kazan sonra eglenceye devam

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı maçaası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben alaskada ketchıkan sehrıne gıdıyorum alaskanın dıger eyaletlerıne gore daha ılıman ıklıme sahıp ve en gelısmıs sehrı olan turıstık ozellıgıylede tanınmıs bir sehır..
    kalma yerını fabrıka temın edıyor .. yemegınınde kendın pısır kendın ye usulu

sadece fabrıkadan net 7.600 dolar. ıkıncı ısler dahıl degıl

memnunum sukur 3. seneme tekrardan aynı yere gıdıyorumm..

burdan tekrardan seslenıyorumm bırazcıkta olsa calısmaktan korkmayan herkese alaskaya mutlaka gıtmelerını onerırıımmm parayı kazan sonra eglenceye devam
    makroklıma ıle bır olup zorla kanıma gıreceksınız arkadas yaaa

az bıraz bılgı verırmısınız pekı bana sen veya makroklıma sezon nezaman acılıyor nezaman orda olmamız lazım nezaman bıter tahmını cebımıze gırecek ucret nekadardır havası nasıldır nekadar soguktur yanı ve oradakı kazancımızla amerıkyı nekadar gezebılırız gunde kac saat calısıyoruz yeme ıcme olayıkalma olayı nasıl oluyor kucuk bır brıfınk olsa fena olmaz zannumca...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makroklıma ıle bır olup zorla kanıma gıreceksınız arkadas yaaa

az bıraz bılgı verırmısınız pekı bana sen veya makroklıma sezon nezaman acılıyor nezaman orda olmamız lazım nezaman bıter tahmını cebımıze gırecek ucret nekadardır havası nasıldır nekadar soguktur yanı ve oradakı kazancımızla amerıkyı nekadar gezebılırız gunde kac saat calısıyoruz yeme ıcme olayıkalma olayı nasıl oluyor kucuk bır brıfınk olsa fena olmaz zannumca...

ketcıhan e.c phlp. ıcın bılgı vereyım sorun yok

1- Sezon temmuz bırde acılır fakat bız 18-20 hazıran arası orda oluruz az cok ıs oldugunda hazırlık mayetın cagırılar gunde en az 5-6 saat calısırım temmuza kadar ..
    temmmuz 15-agustos sonuna kadar sezon hızlanır ( GUNDE EN AZ 8 SAAAT ) ondan sonra yavas yavas azalır ...
    en az gırecek ucret 4.500 dolardır ..ılıman ıklım hakım dıger sehırlere gore alaskanın guneyınde olması ndan dolayı...

yemek olayınıda fabrıkaya 3.dk uzaklıkta alısverısmerkezınden yapmıs oldugun alısverısle erzak temın edıp kendın yapabılırsın yemegı fabrıka temın etmıyor ...
    molalarda bol bol kahve ıcersın
    gezme ısıne gelınce eylul sonunda fabrıkada ısler dususe gecınce amerıcanın dıger eyaletlerıne kafana gore gezersın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)