Mesela hastalık olmustur ve doktor raporu ıle bunu kanıtlarsan sorun olmaz sonucta yalan degıl. Iste orada neden dusuk sebebı ne bunu kanıtlarsan sorun olmayacak. Ama gercek nedenı senın calısmamıs olmansa evet alman cok zor
Mesela hastalık olmustur ve doktor raporu ıle bunu kanıtlarsan sorun olmaz sonucta yalan degıl. Iste orada neden dusuk sebebı ne bunu kanıtlarsan sorun olmayacak. Ama gercek nedenı senın calısmamıs olmansa evet alman cok zor
Belgeye dökebileceğim bir şey değil ne yazık ki. Yani durumu görüşmede açıklayabilirim ama kanıtlayamam, adamların insiyatifine kalmış gerisi.
Ben o zaman şu şekilde bir soru sorayım, turistik vize almam için dil kursu veya benzeri bir programa yazılmam gerekiyor mu yoksa turistik vizede sadece gidip vize başvurusunu mu yapıyorum?
turistik vize ve dil kursu vizeleri farklı vizeler. evet sıradan bir vatandas gibi gidip basvuru yapabılırsın turıstık vızede ama onda da aynı j1 gibi geri donmene etken teskil edecek evraklar ısteyecekler okul durumu, malı durum gıbı. dıl kursunda ıse once gıdecegın dıl kursu ıle anlasman gerek ve her dıl kursuda olmaz. cok dandık kursları kabul etmiyorlar.
Haftada 18 saatin altında dil kursuna kaydolursan turistik vize alabilirsin dendi bana da o yüzden emin olamamıştım dil kursu gerekiyor mu diye.
Şimdi ben baya iyi okullar bitirdim, amerika'da kalmışlığım var. Annem devlet memuru. Görüşmeyi başarılı geçirirsem, yani cevapları teklemeden güzel verirsem bu ortalamayla gitme şansım olur mu sizce verdiğim bilgileri de düşünürsek?
vize alabilirsin demişler. alırsın dememişler bende aynısını diyorum alabilirsin. ama sectıgın okul kalıtelı olursa alma sansın o kadar yukselır. eger abd gitmişligin varsa ve burada kı maddı durumun ıyıyse wat programınada katılıp sansını deneyebılırsın. ama vize alma sansım hangınde yuksek dersen dil kursunda ancak o da kesın degıl kardesım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks