Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu durumda hem turist vizesi hemde J1 vizesi alma sansın aynı arkadasım. ortalaman ılk donem yukselıyorsa yukseltmeye bak. Eger ortalamayı 1.2 lere cıkarabılırsen kı bunun ıcınde cok kasmana gerek yok sanırsam. Dıyelım kı beceremedın o zaman aılevı nedenler falan yazmıssın. Aılevı nedenle ortalaman dusukse bunu belırtırsen wata katılmanda bır sakınca yok. Turıst vızesını alacagında kesın degıl. WAT ta herhangı ortalama sınırı yok. Vıze memuru ıcın onemlı olan senın donup donmeyecegın. Tabı kı okudugun okulun bolumun bunda etkısı var. baska sorun olursa burdan sormaya devam et
Bu döneme de geç başladım, bu dönem sonu 0.8'lere çıkacak. 2. dönem problem olmaz 2'nin üzerine rahat çıkar da o da çok geç oluyor.

WAT'ta ailevi neden diye belirtmeme neden inansın ki o adam? Yani öyle olsa herkes kullanmaz mı? Benim konuştuğum bütün WAT şirketleri "bu ortalamayla gitmene imkan ihtimal yok" dediler. Turistik vize almanın da benim açımdan daha kolay olacağını söylediler, yani transkript en azından turistikte ön koşul değil dediler.