Ben geçen sene başvurdum bu şirkete. Tarih olarak aralığın ortalarıydı. Bu istediğimiz işi bulabilmeleri için oldukça erken bir tarih. Zaten ben kayıt olduğumda şirkete o tarihe kadar kayıt olanların sayısı da çok azdı. Bana on tane şey söledilerse bunlardan biri bile doğru çıkmadı. Eğlence parkı işini istedim. İlk aylar iş bulamadılar. Daha erken bir tarih olduğu için endişe etmedim. Zaten sürekli endişe etme bulucaz diyolardı. Ama zaman geçtikçe halledicez demelerine rağmen birşey yaptıkları yoktu. Sonra benden daha fazla eyalet söylememi, öyle bulmalarının daha kolay olacağını söylediler. Bende aynen dedikleri gibi önlerine oldukça fazla seçenek sundum. Ama burdan da bişey çıkmadı. Nisan oldu mayıs oldu yine bişey çıkmadı. Artık bari kendiniz bulun istediğiniz yerden oraya bakalım dedim. Bunu da beceremediler. Anlayacağınız bu işle bu kadar uğraşmama, ilgili bütün belgeleri halletmeme rağmen işi bulamadıkları için gidemedim. Tabi gidemeyen sadece ben de değildim kaç kişi daha aynı duruma düştü. Kesinlikle bu şirkete gitmeyin derim. En azından siz bu durumlara düşmeyin.