Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yazıyı daha öncede görmüştüm bence dikkate alın bunu cidden aşırı yüklenme olmuş bu firmalarla ilgili sadece konsolosluk değil inanın oradaki Türk dernekleri öğrencilerin iş istemesinden bıkmış.

4 yıldır bu programla ugrasıyorum artık hangi firma sömürgeci hangisi yiyici adım gibi biliyorum. Cogu firmadan iş için teklif bile aldım ama düşünsemde kabul etmedim çünkü kimseden küfür yemek istemedim. Sadece hiç bir menfaatim olmamasına ragmen ulaşan kişilere karşılıksız bilgi verdim.

Work and Travel kıymetini bilin bence ben bu sene son kez sansımı deneyip katılacağım elinde imkanı olan varsa 2011 yılında wat programına katılsın derim şirket deyip geçmeyin ii araştırın sonra sahte kredi kartı ile bilet alanlarla, iş iptalleriyle uğrasmayın
kardeşm bzde bu sene wat la abd yolcusuyz inş.Sana bi kaç şey danişmak istiyorum forumda da birçok yazını okdum.ama hala kafamda bi netlik oluşmadı.İceple gitmeyi planlıyoruz.eyalet olarak ohio yada alabama konusunda tereddirtteyiz snn tavsiyen ne olur,restoran işleri öneririsn yksa otel mii?şimdiden teşekkürler