Work and Travel
Toplam 144 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlence Parkı - Moreys Piers

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bnde bu yıl morey's piers a gıdecem yanlız hangı ıste calısacagıma karar veremedım aslında lifeguardlık ıstıodum hem havalı bı ıs hem havuz bası felan hemde rahat olur daha cok ınsanla konusup ıngılızcemı gelıstırırım dıe dusunuodum yanlız yazılan yorumlar morey's piers takı lıfeguardların cok zor kosullarda calıstıgını soyluor.sızın tavsıye edebılecegınız hem rahat hem eglencelı bı ıs varmı ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

öncelikle lifeguard ların insanlarla çalışanlarla konusması yasak eger sana birileri bişi sorarsa ok ama kesinlikle iş arkdşlarınla bile bakışamıyosun uyarı alırsın...deli gibi bir sıcak altında günde 12 saat sadece dikilmek
    nasıl çekici geliyo sizlere ben anlamış degilim..önce bi araştırın arkdaşlar gidenlere bi sorun havalı meslek fln ne demektir ya? bi sor bakalm gercketne öyle mi... cok saat alıp eşşek gibi çalıştıgın için evet iyi para alırsın belki ama işte biri bogulmadıkça suya girmiceksin dikiliceksin işin bu yani başka bişi diil... bi sürü egitimi sınavı fln oluyo bide..riskli stresli ve sooooooooooon derece sıkıcı. gözünde gözlüklerle bütün gün kafa sallayarak scan yapmak tek görevin eger kafanıda sallamazsan scan yapmazsan uyarı alırsın... bu bahsettiğim durumlar morey's piers için gecerlidir bu arada...nerden biliyosun dersen eğer: ev arkadslarım lıfeguard dı ordan gayet iyi biliyorum bu işin ne oldugunu...şimdi bi kere daha düşün kesin moreys de çalışıcaksanda bütün işleri incele hepsinde daha önce çalışmılş arkdşları bul, detaylıca onlardan öğren ve seçimini ona göre yap
    watçılar coook karalamaya iş yapıyo gercketen okudukça yazmadan edemıyorum! kusura bakmayın ama bunları söylemezsek de biz tecrübeliler, nerde kaldı bizim insanlığımız..neyse başka konularda da vs yardımcı olmaya calışırım sorusu olan olursa moreys piers ile ilgili

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı burak01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnde bu yıl morey's piers a gıdecem yanlız hangı ıste calısacagıma karar veremedım aslında lifeguardlık ıstıodum hem havalı bı ıs hem havuz bası felan hemde rahat olur daha cok ınsanla konusup ıngılızcemı gelıstırırım dıe dusunuodum yanlız yazılan yorumlar morey's piers takı lıfeguardların cok zor kosullarda calıstıgını soyluor.sızın tavsıye edebılecegınız hem rahat hem eglencelı bı ıs varmı ?
    ciddi anlamda morey's piersta en havalı en göze hoş gelen görüntülerin oldugu en cok paranın kazanıldıg ıiştir moreys piersta life guardlık. ride operatorlerde makina sesleri ciyak ciyak insan bagrısmaları mı insanlarla tartısmak mı yoksa güzel bir su parkında su sesimi güneş mi para mı dersem ben tercihimi yapardım gerisi sana kalmıs dostum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks