Work and Travel
Toplam 109 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: California 2011

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı beysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 eylul 2010 dan itibaren Los Angeles dayim. LAX (Los Angeles International Airport) civarinda oturuyorum cunku Havaalani otelinde calisiyorum.

1 odaya 600$ oduyorum hersey dahil. Tuvalet i 1 kisiyle paylasiyorum. Iyi yani digerleride musluman ama turk degiller sorun yok.

Studio bulursunuz buralarda 800$ a 2 kisi paylasabilirsiniz. Yatak almaniz gerekcek ayrica size 3-4 ayligina apartment verirler mi onu bilmiyorum cogu Credit istiyor aksi halde cok para odemeniz gerek.

Yiyecek o kadar pahali degil Marlboro su anda 5.50$ den aliyorum.

Ben LAX civari icin konusuyorum, Sahil kenari ve sehir merkezi pahali. Gerci oralardan is verirler mi bilmiyorum.

Toplu tasima var ayda 84$ verirseniz butun otobuslere 1 ay kullanabilirsiniz.
    Otel toplu tasima ucretinin yarisini oduyor bana.

Metro agi gelismis. Burada nerde ve hangi bolgede buluncaginiz onemli.

Su anda is bulmak hicde kolay degil ama yaza dogru ne olur bilmiyorum.

Yasanacak bir sehir,havasi cok guzel.paraniz ve vaktiniz varsa gidilcek ve yapilcak faaliyetler cok. (Ayrica THY martdan sonra direk ucuz baslatiyor).

Bilmiyorum baska nasil yardimci olabilirim.

Suanda aklima gelen bunlar.

Saygilarimla....

hocam bide aylık nekadar maaş aldığını yazsaydın daha iyi olurdu yinede saol bilgiler için

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Lost35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bide aylık nekadar maaş aldığını yazsaydın daha iyi olurdu yinede saol bilgiler için
    arkadasim burda minumum rate 8.5$ ben restaurantda supervisor olarak calisiyorum ve internim benim durumum farkli. Bana verdikleri maasi watcilara vermezler. Maasim 1800 civari. Oda hala kesilmemesi gerekn vergiler kesildigi icin yoksa 2000 e yaklasir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı beysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim burda minumum rate 8.5$ ben restaurantda supervisor olarak calisiyorum ve internim benim durumum farkli. Bana verdikleri maasi watcilara vermezler. Maasim 1800 civari. Oda hala kesilmemesi gerekn vergiler kesildigi icin yoksa 2000 e yaklasir.
    bence yine az aliyorsun @beysin. busser host waiter olsan daha cok kazanirdin en azindan yazin benim calistigim otelin restaurantinda oyleydi tip olayi iyi kazandiriyor bilmiyorum sizde nasil ama genel itibari ile ucuucuna yetistiriyorsundur

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yine az aliyorsun @beysin. busser host waiter olsan daha cok kazanirdin en azindan yazin benim calistigim otelin restaurantinda oyleydi tip olayi iyi kazandiriyor bilmiyorum sizde nasil ama genel itibari ile ucuucuna yetistiriyorsundur
    biliyorum Thunderstorm yapacak bir sey yok. Serverlar en kotu gunde 100$ aliyolar. 1 gunde 300$ alanlari gordum. yapacak birsey yok. En azindan isimi seviyorum, rahatim,Ayrica Guest Service de calistigim icin orayada yardima gidiyorum ihtiyaclari oldugunda ariyolar ve en azindan orda tip aliyorum.Bir sekilde yurutuyorum gemiyi. TR ye dondugumde garsondum demek var birde supervisordim demek var Sheratonda.

Neyse varsa sorular yardimci olmaya calisirim.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sen nerde calıstın yer olarak falan..görevin neydi?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)