Work and Travel
Toplam 109 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: California 2011

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende california düşünüyorum ama gideceğim şirket hep başka yerleri öneriyor sürekli california ya gitme istediğimi söylüyorum inatla kötülüyolar california yı yok çok para harcarsın konaklamaya çok gider gibi sanki amerika nın bazı iç bölgölerindeki işlerin konaklamasıda pahalı haftalık 90 dolar colorado daki iş yerinin konaklamasına vericeğime giderim 120 dolar haftalık konaklama ücreti olan california işlerini seçerim diyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Lost35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende california düşünüyorum ama gideceğim şirket hep başka yerleri öneriyor sürekli california ya gitme istediğimi söylüyorum inatla kötülüyolar california yı yok çok para harcarsın konaklamaya çok gider gibi sanki amerika nın bazı iç bölgölerindeki işlerin konaklamasıda pahalı haftalık 90 dolar colorado daki iş yerinin konaklamasına vericeğime giderim 120 dolar haftalık konaklama ücreti olan california işlerini seçerim diyorum

CA en yüksek vergi oranına sahip eyalet. ortalama diger eyaletlerle arasında %2-3 luk fark var. haftalık 30 dan aylık 120 dolar fazla verdin. CA pahalı bir eyalet hele ki metropol de isen. söle anlatıyım nort carolina da 4.5 dolara aldıgımız sigara CA da 7 dolardı. şirketlerin köyüleme sebebi şu sebepten gidiyoruz calısıyoruz kira yasam sartları pahalı para kazanamıyoruz sona şirkete mail atılıo para kazanamıyorum diye. şirketler de bu ve buna benzer sebeplerden dolayı sonradan yaz sezonunda bizlerle uğraşmamak için bu sözleri sarfediyorlar...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)