Alıntı Lost35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani california da konaklama yiyecek-içecek birazda gezme masraflarını çıkarsam yeterli olur giderken zaten en az 1.500 dolar olucak yanımda . california da daha önce çalışıp kazandığım para anca konaklamayla yiyecek vb. temel yaşam masraflarına gitti diyen wat'çılar varmı ?
20 eylul 2010 dan itibaren Los Angeles dayim. LAX (Los Angeles International Airport) civarinda oturuyorum cunku Havaalani otelinde calisiyorum.

1 odaya 600$ oduyorum hersey dahil. Tuvalet i 1 kisiyle paylasiyorum. Iyi yani digerleride musluman ama turk degiller sorun yok.

Studio bulursunuz buralarda 800$ a 2 kisi paylasabilirsiniz. Yatak almaniz gerekcek ayrica size 3-4 ayligina apartment verirler mi onu bilmiyorum cogu Credit istiyor aksi halde cok para odemeniz gerek.

Yiyecek o kadar pahali degil Marlboro su anda 5.50$ den aliyorum.

Ben LAX civari icin konusuyorum, Sahil kenari ve sehir merkezi pahali. Gerci oralardan is verirler mi bilmiyorum.

Toplu tasima var ayda 84$ verirseniz butun otobuslere 1 ay kullanabilirsiniz.
Otel toplu tasima ucretinin yarisini oduyor bana.

Metro agi gelismis. Burada nerde ve hangi bolgede buluncaginiz onemli.

Su anda is bulmak hicde kolay degil ama yaza dogru ne olur bilmiyorum.

Yasanacak bir sehir,havasi cok guzel.paraniz ve vaktiniz varsa gidilcek ve yapilcak faaliyetler cok. (Ayrica THY martdan sonra direk ucuz baslatiyor).

Bilmiyorum baska nasil yardimci olabilirim.

Suanda aklima gelen bunlar.

Saygilarimla....