Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirket,m iş gönderdi yardım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Şirket,m iş gönderdi yardım

Arkadaşlar kayıt oldugum şirket bugun iş listesi gönderdi listede gözüme çarpan Denali Grizzly Bear Resort ta housekeeping işi var.Saati 9 dolar + bonus konaklama ucreti 50 dolar haftalık.Fakat iş denali park diye bir yerde sanırım alaskaymıs.Sizce nasıl bir yerdir secılebılırmı bu iş

BannedUser
    Guest

Denali'yi çok iyi bilirim. Alaska'nın doğa harikası bir parkı. Auroralar falan burada gözleniyor ve güzel turist geliyor genelde wat olarak giden öğrenciler parkta sadece geziyor tr deki özel güvenlikçi gibi. İş parkta olsa düşünme git derdim sana. Ama adını verdiğin hostel için birşey diyemem.

Oraya bildiğim bir wat şirketi gönderiyor ama adı D ile başlayan inşallah şirketin o değildir arkadaşım çünkü o şirketse ne iş secersen sec başın belada

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denali'yi çok iyi bilirim. Alaska'nın doğa harikası bir parkı. Auroralar falan burada gözleniyor ve güzel turist geliyor genelde wat olarak giden öğrenciler parkta sadece geziyor tr deki özel güvenlikçi gibi. İş parkta olsa düşünme git derdim sana. Ama adını verdiğin hostel için birşey diyemem.

Oraya bildiğim bir wat şirketi gönderiyor ama adı D ile başlayan inşallah şirketin o değildir arkadaşım çünkü o şirketse ne iş secersen sec başın belada
    Valla şirket D ile değil E ile başlıyor.Sehır hakkında bılgı alabılırmıyım

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Hocam haftalik kac saat veriyor? Eger 30+ diyorlarsa bence gitme Alaska'ya benzer isleri ABD icinde de bulabilirsin.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu şirket ismi sölememe durumuda komik olmuş sesli harf satın almak istedim

BannedUser
    Guest

ben söylerimde forum zor durumda kalıyor bazen. haksız olmalarına ragmen avukat falan tutuyorlar hak arıyorlar.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Daha sonra kimlik numarası felan isteniyor hatta
    Peki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim danışman bana online iş göndermedği gibi fuara kaytılmamı dahi istemedi ingilizcem iyi olmadığı için. beklemem gerektiğini, güvenmiyorsan depozitoyu geri verebileceğini söyledi. 4. sınıf öğrencisiyim kardeşim endişelenmeyim mi yani!!!! pufhhfhf

BannedUser
    Guest

Alıntı makarna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim danışman bana online iş göndermedği gibi fuara kaytılmamı dahi istemedi ingilizcem iyi olmadığı için. beklemem gerektiğini, güvenmiyorsan depozitoyu geri verebileceğini söyledi. 4. sınıf öğrencisiyim kardeşim endişelenmeyim mi yani!!!! pufhhfhf
    Güvenmiyorum depozitomu geri ver de.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Arkadaşlar, firmalar aleyhine desteksiz cümleler sarfetmedikçe firma isimlerini bu tür konularda verebilirsiniz. calkan'ın söylediği gibi komik oluyor. Firma isminin kullanılmaması gibi bir kural yok. Reklam vb. tarzı mesajlar verilmediği sürece firma ismi vermek yasak değildir.
    admin (at) turkishwat.net

BannedUser
    Guest

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, firmalar aleyhine desteksiz cümleler sarfetmedikçe firma isimlerini bu tür konularda verebilirsiniz. calkan'ın söylediği gibi komik oluyor. Firma isminin kullanılmaması gibi bir kural yok. Reklam vb. tarzı mesajlar verilmediği sürece firma ismi vermek yasak değildir.
    bence başharf daha iyi ben baş harf yazayım gene bazen kendimi kaybedip yazarım yoksa...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı makarna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes bu sirketten uzak dur derim ben.Ne demekk guvenmiyorsan parani iade ederim.Boyle peskes mi olur.Musterinin suphelenmemesi icin gerekli aciklamalari yaparsin gerisi musteriye kalir.Bu sirketle gidip magdur olmak istiyorsan sabretmende fayda var(!).

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu şirketten uzak durun derken isim belirtmemek dogru olur, ama ben gecen sene armadagrande ile gittim bu senede onları tercih edicem demek yanlış olmaz, yada ben filanca firma ile gidiyorum bu firma ile giden arkadaslarla tanısmak istiyorum derken isim kullanmakta da bi sorun yok. o yuzden firma ismi kullanılmasında bu kadar kısır davranmayın. zaten forumda firmalar adına başlık bile var.

BannedUser
    Guest

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şirketten uzak durun derken isim belirtmemek dogru olur, ama ben gecen sene armadagrande ile gittim bu senede onları tercih edicem demek yanlış olmaz, yada ben filanca firma ile gidiyorum bu firma ile giden arkadaslarla tanısmak istiyorum derken isim kullanmakta da bi sorun yok. o yuzden firma ismi kullanılmasında bu kadar kısır davranmayın. zaten forumda firmalar adına başlık bile var.
    çalkan ben yazarken genelde hakimiyetimi kaybediyorum. ondan şirket adı vermemem iyi. ama tabi senin dediklerin dogru.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

çalkan ben yazarken genelde hakimiyetimi kaybediyorum. ondan şirket adı vermemem iyi. ama tabi senin dediklerin dogru.
    Hocam benim icin mi dedin anlamadim ama konuyu acan arkadas yanlis okumadiysam firma adi vermemis diye bu sirketten uzak dur dedim yoksa bende dusuncemi hakaret etmeden doylerim.neticede X bir sirketten uzaj dur demekte bi mahsur yok kanimca

BannedUser
    Guest

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam benim icin mi dedin anlamadim ama konuyu acan arkadas yanlis okumadiysam firma adi vermemis diye bu sirketten uzak dur dedim yoksa bende dusuncemi hakaret etmeden doylerim.neticede X bir sirketten uzaj dur demekte bi mahsur yok kanimca
    Yok ya senle alakalı değil şirket adı vermeye ben karşıyımda ne olursa olsun çalkana dedım. yanlış anlasılma olmasın

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Yok ya senle alakalı değil şirket adı vermeye ben karşıyımda ne olursa olsun çalkana dedım. yanlış anlasılma olmasın
    Yok yanlis anlasilma olsada sorun olmaz ama yinede bilgi icin sagol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)