Alıntı ozgurs59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün bir şirketle görüşmek için gitmiştim.Hangi işler var diye sorduğumda bana fotoğrafçılık olduğunu söylediler.Saati 7 $ ve haftalık 40 saat garantili.Sizce nasıl ?

Ama size asıl sormak istediğim bu iş Minneapolis/MN de.Google Earth den buldum biraz kuzeyde kalıyor sanırım.
Bu eyalet hakkında bilgisi olan varsa öğrenebilir miyim arkadaşlar ???
selam ozgur.
abi mineapolis dunyada yasanabilecek en guzel yerdir bence. sehirde binlerce gol vardı. orda bi amerikalıyla muhabbet ederken dedim ne kadar cok göl var burda. adam dedi buyuk göl 10.000 den fazla. bu gollerin sahipleri varmıs. yanındaki muhtesem malikanede oturan insanlar..
her evin bi golu ve bi ormanı oldugunu soylemisti birisi de. göl derken küçük su birikintilerinden bahsetmiyorum. bizim goller yoresindeki goller gibi 10.000 gol.

ama fotografcılık isini tavsiye etmem
2. is olarak yapabilirsin belki. ama asıl işin o olmamalı bence. hava bozdugu zamanlarda hic is yapamazsın cunku.