Alaska ile ilgili video ve resim paylaşım başlığı var ama genel olarak wat için bu başlık yok.İsteyen çalıştığı ya da gezdiği yerlerle ilgili reesimlerini ya da videolarını paylaşacağı bir başlık olmalı bence..
Alaska ile ilgili video ve resim paylaşım başlığı var ama genel olarak wat için bu başlık yok.İsteyen çalıştığı ya da gezdiği yerlerle ilgili reesimlerini ya da videolarını paylaşacağı bir başlık olmalı bence..
ben seni tanıyorsam @fiorex eğer şu konuda haklı görülebilecek ufak bir taraf olsaydı forum adına benim bu eleştirime yazmadığını bırakmazdın sende bişey diyemedin çünkü haklıyım beni hemen hemen herkes tanıyor bu forumda su son zamanlarda nasıl karakterde biri oldugumuda az cok tahmin ediyolardır durup duruken böyle bir eleştiri yapacak biri değilim her zamanda TW yi destekledim halende desteklemeye devam ediyorum bi sorun yok ama bu konu tartışılsın ki bundan sonra konuyu kapatan arkadaş en azından bir açıklama yapma nezaketi göstersin böyle ağır yüklenmeseydim farkındalık yaratamazdım !!
eleştirimi yaparken bazı arkadaşları ve seni kırdıysam özür dilerim ama söylediklerimin her zaman arkasındayım !!!
Arkadaşların da dediği gibi bir açıklama yapılsa ne de güzel olurdu. Konuyla ilgili yabancı bir arkadaşıma yorum yapmasını istemiştim, adam kırmadı gecenin 4ünde yazı yazdı. Her ne kadar bazıları inanmasa da gerçekten yabancı bu aradaBugün bana soruyordu, konu neden kaldırılmış falan diye.. Ben de mahcup olmuş oldum.. Neyse madem konu bizim en değerli kavramlarımızdan biri olan Türk kadınının aşağılanmasına doğru yol alıyordu, takdir etmekten başka yapacağımız bir şey yok..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Gerginlik yaratabilecek tüm mesajlar tarafımdan silinmiştir. Konu kapanmıştır.
Hala aklında soru işareti bulunanlar varsa MSN kanalıyla melih@turkishwat.net adresinden ulaşabilirler.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Tum yazdiklarimiz reklamlarin ustundeydi onceden,simdi yazdiklarimiz sayfanin assagisinda ve bayagi bir bosluk var ust kisimla,benim bilgisayardami oyle acaba sadece.
Peki.
Problem hala devam ediyor mu?
admin (at) turkishwat.net
hayir duzelmis,sagolasin.
Peki.
Sitenin saati yanlış sanırım.
Peki.
İsmimin üzerine tıkladığımda açılmıyor,yetkiniz yok diyor :S
Peki.
bide bu online kişi sayısı konuyu şu kadar kişi okuyor yazıları düzeltilirse iyi olur
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
yaklaşık 2-3 haftadır profil bilgileriniz eksik sebebinden foruma giremiyordum..1 yıldır üye oldugum bi foruma daha ne bilgisi gerekiyorki diye düşünüp bi hata oldgunu zannettim..az önce telefon-tc kimlik no vs girip nihayet buraya yazabiliyorum...şuansa profilim kapalı..girme yetkiniz bulunmuyor veya cezalısınız tarzı bi yazı geliyor..
ilgilenirsenz sevinirim..
makroklima, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
birkaç gündür profil üzerine tıklayınca bu mesajı alıyorum nedeni nedir.
özel mesajlarda, gönderdiğimiz mesajlar da kaydedilebilse, biz de görebilsek güzel olurdu..
varmış zaten, kusura bakmayın yeni gördüm şunu..
Mesajın Kopyasını Posta Çıkışına Kopyala.
Profıller hala gorunmuyor.Yenı yonetıcı adaylarından bırısı bununla ılgılenırse ıyı olur sanırım.
Peki.
avatarda gif görmedim kimse. sanırım yasak? bence konulabilmeli eğer yasaksa.
ayrıca ben avatar resmi koydum ama neden gözükmüyor :SvBulletin yazıyor :S
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
her türlü resmi denedim boyut olarakyok hepsinde aynı
![]()
bu mesela şuandaki:
![]()
olmadı yine :Sneyse olmayacak sanırım
bi avatar için uğraşmayalım bu kadar
![]()
Tikla hocam buraya. Ben yaptim...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Merhaba, geçenlerde farkettiğim bir durum belki farkındasınızdır bilmiyorum ama yazmak istedim.
Internet explorer ile giriş yapıldığında ana sayfada iken yararlı link'ler ve aşağıya açılan o hisadaki sekmelerde açılan panel banner'ın altında kalıyor. mozilla da bu sorun yok. Bilginiz olsun.
Saygılar.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Bilmiyorum benim bilgisayardanmi kaynaklaniyor yoksa herkezdemi oyle ama konulari okurken reklamlar yazilari kapatiyor konuya yazilan yazilar okunmuyor.Bazen bu reklamlar sayfa goruntulenemiyor seklinde cikiyor ve yine kapatiyor yazilari
Peki.
Siteye mi birsey oldu kac gundur yoksa ben mi cezaliydim, hep ayni seyler duruyordu.
Peki.
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks