Konuyu kapatan arkadaş açıklama yapacaktır. Nedir bu hiddet ayrıca? Tanımıyormuyuz birbirimizi? Çok mu zor güzelce sormak? Bu tarz bir tepkiyi yeni üyelerden birisi verse tamam diyeceğim de.. Çok iğneleyrek soru soruyorsunuz..
Konuyu kapatan arkadaş açıklama yapacaktır. Nedir bu hiddet ayrıca? Tanımıyormuyuz birbirimizi? Çok mu zor güzelce sormak? Bu tarz bir tepkiyi yeni üyelerden birisi verse tamam diyeceğim de.. Çok iğneleyrek soru soruyorsunuz..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben seni tanıyorsam @fiorex eğer şu konuda haklı görülebilecek ufak bir taraf olsaydı forum adına benim bu eleştirime yazmadığını bırakmazdın sende bişey diyemedin çünkü haklıyım beni hemen hemen herkes tanıyor bu forumda su son zamanlarda nasıl karakterde biri oldugumuda az cok tahmin ediyolardır durup duruken böyle bir eleştiri yapacak biri değilim her zamanda TW yi destekledim halende desteklemeye devam ediyorum bi sorun yok ama bu konu tartışılsın ki bundan sonra konuyu kapatan arkadaş en azından bir açıklama yapma nezaketi göstersin böyle ağır yüklenmeseydim farkındalık yaratamazdım !!
eleştirimi yaparken bazı arkadaşları ve seni kırdıysam özür dilerim ama söylediklerimin her zaman arkasındayım !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks