Bu sene ilk kez gidecem. Aklımda massachusetts eyaletinde otel ya da garsonluk var. bi arkadaşımda new jersey de wawa markette çalış dedi. yardımcı olursanız sevinirim![]()
Bu sene ilk kez gidecem. Aklımda massachusetts eyaletinde otel ya da garsonluk var. bi arkadaşımda new jersey de wawa markette çalış dedi. yardımcı olursanız sevinirim![]()
wat.tan beklentilerin nedir yazarsan arkadaşlar daha kolay cevap vereceklerdir..
hangi şehirde hayat ucuz,hangi şehirde pahalı.hangi işte iyi para var,hangi iş çok kötüdür.cevaplarsanız sevinirim...
bence şöyle yapın arkadaslar. Forumda zaten aradığınız soruların çoğuna cevap bulabilirsiniz. iyice araştırın daha net sorular sorundaha faydalı olur. tabi bu benim düşüncem.
bencede forumu okuyun daha net sorular sorun bu soruların ucu açık
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
otel de çalışmak nasıl die soruym o zaman. pis iş diolar. ne kadar zor
arkadaşım aynı konu var şu arama butonunu kullanın al burdan bak
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
otelde calismak guzel ve keyifli bence. biraz kasinti oluyo bana uyar diyosan iyidir otel isleri.
otel çok zor diolar. zorluğuda pis iş diolar bell oy u düşündüm hamallık dediler. yoksa aklımda otelde çalışmak gelmişti. konaklama ücreti az olur dedim. belki yemekte ordan geçiniriz dedim ama pis iş dedikleri için vazgeçtim
housekeeper lik genelde zor is... bellboyluk eger varsa isler arasinda kap hemenayrica housekepperlik da cok fazla para kazanani gormedim pek.. en iyi isler mutfak isleridir restaurant ve otellerde.. yemekler bedava oluyor bir de benim bildigim en cok onlar saat alabiliyor digerlerine gore..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
açmış olduğunuz konular zaten daha önceki konularda geçiyor. araştırırsanız rahat bulursunuz. lütfen aynı konularda fazla başlık açmaz isek iyi olur .
Konu boğaburcuerkeği tarafından (08-12-2010 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks