amaç ingilizceyse commons ta kalın.kişiye bağlı olmakla birlikte uygun ortam da önemli bir etkendir ingilizce geliştirmekte.
amaç ingilizceyse commons ta kalın.kişiye bağlı olmakla birlikte uygun ortam da önemli bir etkendir ingilizce geliştirmekte.
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
benim is onerim , parka girislarde duran bilet okutan ve cikanlara , are you coming back yada do you need handstamp diyen ADMİSSİON HOST , bu is rahattir ama 40ssatin ustunde calismaniz cok zordr.
ridelarda cesitli girevler yapan RİDE HOST . bu is biraz zordur ama zevklidir bana gore saat konusunda 40 uzeri alirsnz.gunes alti yuksek tempo dezavantajlaeri . benim secimim ride host olucak bu sene.
eger dilinizi gelistrmek isterseniz benim bu sene yaptigim bi is olan TOLL CASHİER olmanizi onerirm gunde yaklasik 800 kisi ile konusma sansinz vardir . gisede otopark parasi kesersiniz sabah saatlerinde yogunluktan kafayi siyirmanz olasidr ama.40 satin ustu pek olmaz.
CASHİER likta fena is degildir hediyelik esya tukkanlarnda morlari giyip dolasirsinz.40 saat gorulur
muzo nun yazdigi overtime proseduru yanlistir, eger Cedar point in parkin disindaki bir otelinde yada restaurantinda calisirsaniz over time alirsinz . yani diyelim ride host sunuz 35 saat calistinz bide gittiniz parkin icindeki perkins resterauntinda bulasik yikadinz 10 saat , over time almassinz ama mesala parkin disindaki tgi restaurantinda bunu yaparsaniz alirsinz.
Şu anda 43 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 43 misafir)
Bookmarks