Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bilet temin etme ve miktarı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart bilet temin etme ve miktarı

wat programına ilk kez bu sene katılıyorum.her yolunda bir maliyeti var tabiki fakat orta gelirli bi ailenin mensubuyum bende daha once acıldımı konu bir bilgim yok fakat kısaca en kolay ve sorunsuz bir şekilde nasıl temin edebilirim ve ücretler aşağı yukarı ne kadar miktarda oluyor kısaca bilgi verirsenız cok iyi olur ilginiz için tesekkurler...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı acs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wat programına ilk kez bu sene katılıyorum.her yolunda bir maliyeti var tabiki fakat orta gelirli bi ailenin mensubuyum bende daha once acıldımı konu bir bilgim yok fakat kısaca en kolay ve sorunsuz bir şekilde nasıl temin edebilirim ve ücretler aşağı yukarı ne kadar miktarda oluyor kısaca bilgi verirsenız cok iyi olur ilginiz için tesekkurler...
    bu bilet olayı o kadar karmaşık ki nereye gideceğinden, hangi firmayla gideceginden bileti ne kadar erken aldığından haftanın hangi gününde uçacağından ve daha bir cok seye bağlı olarak değişiyor
    sana söle soliyim ben daha 3 gün önce aldım biletimi pazartesi ucuyorum sadece gidiş 460 euro...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tşkler..
    7 yada 8 kişi gidicez.1 aya kadar bileti hepimiz almış olucaz fakat ne gune denk gelir onu bilemem 460 euro da hatırı sayılır bi miktar ama tabiki bu tecrubeye değer diye dusunuyorum =)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tşkler..
    7 yada 8 kişi gidicez.1 aya kadar bileti hepimiz almış olucaz fakat ne gune denk gelir onu bilemem 460 euro da hatırı sayılır bi miktar ama tabiki bu tecrubeye değer diye dusunuyorum =)
    şimdi durumunu tam bilmiyorum ama biletinizi pasaportunuza vizanız basılmadan almayın derim... sonra değiştirme imkanınız olmayabilir. benim buldugum fiyat su anda cok cok iyi bir rakam bu kadar kısa surede... hani bulamazsınız desem yeri vardır

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tek gıdıs 460 gıdıs donus olsa bu fıyat ne kadar olurkı? bıde sızın florıda dımı?

BannedUser
    Guest

tşkler..
    geceleri falan sürekli takip edersen gidiş dönüş NY 600*700 dolara bile bulabilirsin. tabi bunda aktarma sayısıda etkili ayrıca Turkishwat su an bilet ayarlar mı bilmem ama THY ile anlaşmalı ucuz bilet buluyurdu

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu oran florıda olunca degısır mı ? bıde bılet alımında sırket bıze yardm etmıyo mu zaten onlar ayarlıyo dıye bılıyordm bn

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

takip etmeye baslıycam ufaktan saolasın.şirketimizin dedigine gorede tek aktarma var ve roma uzerinden olucakmış.orlando florida miami tarzı sahil yerleri ilk tercihimiz olucak.sanırım en iyisi belgeler tamamlandıgında bileti almak o da 1 1.5 ay surucektır.sayıca fazla gidiyoruz bilet alma-uçuşta en zahmetli kısımlar gibi duruyo kotu bişi olmaması için didikliyoruz...

BannedUser
    Guest

takip etmeye baslıycam ufaktan saolasın.şirketimizin dedigine gorede tek aktarma var ve roma uzerinden olucakmış.orlando florida miami tarzı sahil yerleri ilk tercihimiz olucak.sanırım en iyisi belgeler tamamlandıgında bileti almak o da 1 1.5 ay surucektır.sayıca fazla gidiyoruz bilet alma-uçuşta en zahmetli kısımlar gibi duruyo kotu bişi olmaması için didikliyoruz...
    şirketten bilet almak gibi bir hata yapma kardeşim

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı yasin060687 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu oran florıda olunca degısır mı ? bıde bılet alımında sırket bıze yardm etmıyo mu zaten onlar ayarlıyo dıye bılıyordm bn
    şirket ayarlar ama bilet fiyatına göre degişmekle beraber 30 euro civarı bi fark koyar üstüne..

ama vize görüşmesine girmeden bileti alıp red yersen eger parayı iade ederler..vize sonucunu bilmeden illa kendim alacam dersen bu iadeyi yapan bazı ucak firmalrıda var ama cogunda yok..sorman gerekir..

o yüzden vize sonucunuz belliyse bilet işini şirkete bırakmayınız.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

şirkete bırakmazsak kendımız en ıyı nerden ayarlayabılırz ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tek gıdıs 460 gıdıs donus olsa bu fıyat ne kadar olurkı? bıde sızın florıda dımı?
    gidis donus olursa 630 oluo evet florida fort myers için....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben bilet işlerini hala tam olarakda cözmüş değilim... bundan 1 ay once aradım taradım 590 eurodan asagı bilet bulamadım sona ucusa 6 gun kala bileti 460 euro ya aldım...
    acıkcası bilet olayı cok farklı bir olay aktarmadan ucus saatine firmaya ucus gunune cogu seye gore farklılık göösteriyor...
    bu arada bu bileti bana şirketim buldu... yani aracı oldu diyelim komisyon almıyorlar cünkü sana gelen elektronik bilette üdediğin kdv den tut herseyine kadar yazıyor acıklaması
    tabi her şirket almıyor diye bişey yok alanlar mutlaka vardır

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

şirkete bırakmazsak kendımız en ıyı nerden ayarlayabılırz ?
    http://www.expedia.com

bu site saglam sitedir takip edersen gercekten cok ucuza biletler alabilirsin..onun dışında büyük şehirlerde rahatlıkla bulabilecegin y.dışı ucak firmaları(lufthansa-Delta-airfrance-alitalia)biletleri satan acentalarda mevcut..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bide dönüş biletinin tarihini açıkça belirtmek zorunda mıyız?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bide dönüş biletinin tarihini açıkça belirtmek zorunda mıyız?
    evet belirli bi tarih vermek zorundayız... yani otobuslerdek gibi acık bilet alamıyoruz malesef... ama sole de oluyor tabi bazı sirketler donus tarihini degiştirme hakkı tanıyor yada bunun için bi miktar fazla para ödüyorsunuz yada değiştirmek için belli bi miktar sonradan para ödüyorsunuz... bazende hiç bişey yapamıyorsunuz... ya binersiniz yada bileti dürer yersiniz..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

nese işimiz bi kesinleşsinde bilet peşinde sora koşarız. florida yada louisiana istiyorum.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

375 avroya IST- New York geldim. Tek yon.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

nerden aldın bileti hangi site?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

nerden aldın bileti hangi site?
    trek turizm. Aerosvit (ukrayna havayollari) kiev aktarmali.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bütün hava yolları şirketlerini içine alan bi site yok mu ya hangi hava yolundan kaç paraya gıderz tarzında gösteren?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bilet icin.. kayak.com ve expedia.com u takip edin surekli.. bazen kayak.com da expedia nin fiyatlari gosterilmiyor ondan ikisini de takip etmek lazim ama kayak.com bircok bilet sitesinden fiyatlari aliyor ve gosteriyor... bu iki siteyi surekli takip edin ayrica turkiyede de en iyi fiyatlari ekobilet.com veriyordu gecitigimiz senelerde.. bilet icin daha erken mart nisan gibi biletler alinir thy alicaksaniz daha erken de alinabilir ama yabanci firmalarin promosyonlari genelde nisan basi gibi oluyor.. son uyari vizeniz pasaporta basilmadan bilet almayin...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

teşekkürler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

gidiş dönüş almanızı gidiş tarihinizden en az 3 hafta once almanızı oneririm. herhangi bi wat deneyimim olmadı fakat gidip gelen arkadaslarımın hepsinin dediği buydu.THY baya bi kazıkmış arkadaşlarımın hepsi AIR FRANCE ile gidip geldiler.

BannedUser
    Guest

Arkadaşalar daha bilet zamanına cok var. Daha öncesinde vize var. Vakti geldiğinde bence hem site yönetimi yardım eder. Hemde daha önceden gidenler. Bir arkadas THY pahalı demiş ama duruma göre değişir.

Air France, KLM, Delta zaten çoğu watçının tercih ettiği havayolları ucuz oldugundan. Aynı yere 500 dolara da bilet bulursun 750 dolara da bu tamamen arastırma ile alakalı.

AMA SU AN SOYLEYECEGIM TEK SEY BILETI ANLASTIGINIZ WORK AND TRAVEL FİRMASINDAN ALMAMANIZ.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Istanbul (Ataturk Airport) - Washington (All airports) - Return
    Departure Fri 10 Jun 11 - Return Tue 20 Sep 11

Şu uçuş 620£. Gayet ucuz,tabı şimdiden alırsan
    Peki.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbul (Ataturk Airport) - Washington (All airports) - Return
    Departure Fri 10 Jun 11 - Return Tue 20 Sep 11

Şu uçuş 620£. Gayet ucuz,tabı şimdiden alırsan
    Yeni hatlar acildi, Los Angeles hatti da yakinda acilacak, elcisi ise Kobe Bryant. 620 Euro gercekten iyiymis ama.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)