arkadaşlar bu sene wat programına katılacağım,fakat saçlarım uzun ve top sakalım var..sakal kesmek sorun olmazda saçlarımı kestirmek istemiyorum..böyle bir zorunluluk var mı acaba?
arkadaşlar bu sene wat programına katılacağım,fakat saçlarım uzun ve top sakalım var..sakal kesmek sorun olmazda saçlarımı kestirmek istemiyorum..böyle bir zorunluluk var mı acaba?
ne tarz bir işte çalışmayı düşünüyorsun..?
boyle bir zorunluluk yok sectiğin işe bağlı. yalnız bazı şirketler sakal ve uzun saç istemiyor. bazıları ise ozellıkle gıda sektoru hairnet ve bearnet takılmasını mecburi kılıyor
ben 3 numaraya vurup gitmeyi düşünüyorum =) 3 aya anca uzar
housekeeperlık işleriyle ilgileniyorum.umarım saç sorun olmaz![]()
emin değilim ama bana sorun olmaz gibi geliyor.. saçını toplarsın filan.. hani yiyecek içecek servisi gibi bölümde çalışacak olsan daha sıkı tutarlardı..
saç sakal konusunda her yer farklı bir politika uyguluyor. ben restaurantda calısırken hergun traş oluyordum ama top sakalım vardı her zaman bakımlı gözüküyordum yani sacım ve sakalımla işletmede senin duzenli oldugunu gorunce zaten birsey söylemiyor.
bu arada tabi bazı işletmelerde direk kuraldır kesmek zorundasın sacını sakalını.
sen housekepping deysen sacların toplu ve bakımlı oldugu surece bir problem olmaz cünkü siyahi vatandaşların özelliklede bayanların saclarını 1-2 ayda bir yıkadıgını ve saclarının karman corman oldugu bi yerde senin saclarını kestirmen absürt kalıcaktır.
ayrı bir detayda amerikada bilmiyorum baska eyalet ve bolgeleri ama benimm bulundugum bolgelerde sac kesimi cok berbattı bayanlar bildigin makinayı alıyorlar eline 3 numara ole model still felan hayal etmeyin yanive ortalama 15-20 dolar arası bu arada sacınızı kestiği makina 15 dolara marketlerde satılıyor. ben bir makina aldım 3 ay boyunca dorm da bulunan 15 erkegin sacını birbirimiz kestik.
Bence saçınızı kısa kestirip gidin, orada sık sık berbere gitmek zorunda kalmayın. Çünkü bi saç traşı 20 dolar civarında orada.
gitmeden once isveren ile gorusulurse bu konu acikliga kavusur... ama soyle birsey anlatayim. bir arkadasim six flags de calismak uzere gitti.. giderken saclar toplanirsa problem olmaz demisler.. orada kestirmek zorunda kaldi... saclarinizi cok seviyo iseniz dikkatli olun derim ben![]()
dediğiniz gibi iş görüşmesinde bir sormak lazım işverene..çünkü arkadaşım geçen sene bir eğlence parkında çalıştı ve kafayı 3 numaraya vurmustu![]()
six flags düşünen arkadaşlarn bilgsi olsun küpe, görunen yerlerde döğme ve sakallarını kesiceksin :s
hocam ciddi misin sen ya ben de life's a beach için görüşmüştüm surat boyama kabul edildim işe morey's pears'ta new jerseyde.fakat görüşmede kadın sakalları kesebilirsin ama saçlarını topladığın sürece bir sorun olcağını sanmıyorum demişti şu an fena oldu bu dediğin yaoraya gidince vurmayak sonradan gitmesin güzelim saçlar yılların emeği var gitcek 20 dakikada
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks