Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida gezi önerileri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı fubar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, foruma hoşgeldin =)

2 sene önceki Florida fatihi olaraktan (Tüm floridayı arabayla gezmiş bulunuorm =) )

-Eğer bar klüb üstü açık esmer kızlar eğlence mekanları görcem diosan Miami'ye gidebilirsin. Onun dışında Miami'den cacık olmas =) Kumsalı kötü heryer çok pahalı hostel yada hotellerin fiyatları diğer yerlere göre uçuk adı var sonuçta Miami!!!

-Orlando'da pahalı ama Florida'nın görülesi yerlerinden. En azından outletler, dev eğlence parkları işi götürüyor. Mutlaka Universal Studios'a git. Yaz sezonu olmadığı için kesin çok acaip indirimler vardır. Hava hala sıcaktır orda dev Aqua parkınada gidebilirsin universalorlando.com'a git kesin paket eğlence paketleri vardır kafana göre birini al. Ama kesinlikle hergün bir tane parkı gez. Bir güne iki park sığdırma. Çok büyük outletler. Alışveriş merkezleri var. Git gönlünce gez. Ucuz bulduğunu alırsın.

-Tallahasse: Sakın gitme Floridanın başkenti die geçio ama bu kadar kötü bi yer olamaz.

-Fort Lauderdale: Miami'ye yakın okyanusa kıyısı olan güzel birşehir. İyi ortam var gidilebilesi.

-Panama City Beach: Kesinlikle gitmeni öneririm. Floridanın en güzel kumsalının olduğu mekan. Hemde kesinlikle Miamiden çok ucuz. Ortamıda on numara. Yeni nesil amerikan college bebelerinin SpringBreakteki yeni mekanı. Dünyanın en büyük Beach Club'ına sahip. Club La Vela internetten araştır. Baya bi rus arkadaşta var orda. Work&travella gittiler orda kaldılar. Biz türk olaraktan baya kendimizi sevdirdik oraya

-Destin: Gidilebilesi, Outletler felan var fakat Orlandodan sonra basit kaçabilir.

Bunun dışında eğer Spring Breakte gitmiceksen kesin yer bulursun. Craiglist'e ilan yerleştir belki seninle seyehat etmek isteyen çıkar. Belki arabası vardır beraber gidersiniz benzini paylaşırsın. En ucuz ulaşım tabikide GreyHound fakat Nigır YowYow takımı genelde greyhound otobüslerini mesken edinmiş durumda (Çekinilesi )
    Olmadı araba kirala ama tek başına yolculuk koyar biraz Florida'da Miami'den Orlandoya 500mü 320 mil mi ne düz gidiosun abi Hiç bi viraj yok hiçbi exit dönüş yok Hani direksiyonla gazı kitlesen geç arkaya uyu yani

Ufak bi anı: Miami'den çıktık Orlandoya gidioruz ben bide kankim. Direksiyonda ben yol dümdüz konuş konuş bi yere kadar konuşcak konu kalmadı. Ben bi ara sızmışım arkadaşta farketmemiş. Öle ben uyuyarak gidiomuşuk En son arkadaş bişiler anlatmaya başlamış benden ses yok. Elini gözümün önünden geçirmiş. Benden ses yok. En son dürtmesiyle uyanmışım ki bana sadece gözümü kapayıp açtım gibi geldi Meğersem o arada baya bi uyumuşum çünkü arkadaş baya bi bişiler anlatmış Ben hiçbirini hatırlamıorm
    Sonuç: Amerika yollarında yalnız başınıza uzun yolculuğa çıkmayın Dünyadaki en sıkıcı yollar Düz
    hocam çok teşekkür ederim, eline emeğine sağlık, zamanını vermişsin, çok teşekkür ederim, bu önerlerine ve gelecek önerilere muhakkak uyacağım, saygılarımla

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı moongift Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam çok teşekkür ederim, eline emeğine sağlık, zamanını vermişsin, çok teşekkür ederim, bu önerlerine ve gelecek önerilere muhakkak uyacağım, saygılarımla
    arkadaşım keyweste ne dersin, bir de günlük 50-80 dolar arası günlük orlando, keywest, everglades turları var, ne dersin bunları tavsiye eder misin??? en önemlisi kalacak yer olacak benim için, orda geceleri tehlikeli mi??? şu an kaldığım yer üniversite şehir olduğu için çok güvenli, orasının hispanik olduğunu biliyorum, bulaşmıyak bir belaya, araba kullanmayı ben de hiç düşünmedim ama anın çok hoş bir o kadar da bağışlanmış bir adamsın hani)) kolay gele....aklına geldikçe farklı tecrübelerini anlatırsan ben gidene kadar sevinirim, örneğin havalimanında indikten sonra ilk ne yapmalıyım, hangi tarafa gitmeliyim, eğer akşam uçağı bulursam ve akşam varırsam ne yapmalıyım, ilk etepta bu bilgiler dde faydalı oluyor, ilk geldiğimden tecrübe edindiğim için biliyorum saygılar

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı moongift Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım keyweste ne dersin, bir de günlük 50-80 dolar arası günlük orlando, keywest, everglades turları var, ne dersin bunları tavsiye eder misin??? en önemlisi kalacak yer olacak benim için, orda geceleri tehlikeli mi??? şu an kaldığım yer üniversite şehir olduğu için çok güvenli, orasının hispanik olduğunu biliyorum, bulaşmıyak bir belaya, araba kullanmayı ben de hiç düşünmedim ama anın çok hoş bir o kadar da bağışlanmış bir adamsın hani)) kolay gele....aklına geldikçe farklı tecrübelerini anlatırsan ben gidene kadar sevinirim, örneğin havalimanında indikten sonra ilk ne yapmalıyım, hangi tarafa gitmeliyim, eğer akşam uçağı bulursam ve akşam varırsam ne yapmalıyım, ilk etepta bu bilgiler dde faydalı oluyor, ilk geldiğimden tecrübe edindiğim için biliyorum saygılar
    Eyvalla kardeş Bence orlandoda görülcek tek şey Universal Studios. Ben öle alışveriş meraklısı neyi değilim ama arkadaşları kırmamak adına onlarla gezdim baya. Evet orlandoda gece çok geç vakitlere kalmasan iidir. Değişik değişik elemanlar yollarda gezinior. Biz belaya filan bulaşmadık ama arkadaşlar nerdeyse kavga ediolarmış birileriyle. Öle günlük turları dediğim gibi universalı görmüceksen gerek yok

Ben accık macera adamıyım. Mesela Miamiden new yorka kadar arkadaşla sokaklarda yata kalka new yorka 2 haftada gitmiştik. Yolda gördüğümüz tüm şehirlerde cabası

Valla bana airport deme. Panama City airport ve JFK ile beraber toplamda 6 gün havalimanında yattım kalktım Kal havaalanında bişe olmaz

Sen sor ben cevaplarım zaman buldukça. Bence bi arkadaş bul kendine yada yanına fazla bişe alma. Bahamalara gitmedim ama herkez çok önerio. Türkiye vatandaşlarından vize almıyorlar. Ucuz cruise biletleri var bulabilirsin internetten 3 gün 5 gün.
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)