Work and Travel
Toplam 193 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Öğrencilerine Harçsız Pasaport

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

harçsız pasaport onayını aldım ve vergi dairesine gideceğim.Umuyorum problem çıkarmazlar.Sonra emniyet müdürlüğüne gidiyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı erhanozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harçsız pasaport onayını aldım ve vergi dairesine gideceğim.Umuyorum problem çıkarmazlar.Sonra emniyet müdürlüğüne gidiyorum.
    arkadaşım benden sana tavsiye biliosunuzki artık pasaportlar değişti. harclar felanda düstü yarı yarıya defter parası 50 tl oldu. asıl konu artık pasaportlar aldıgın sure boyunca gecerli yani 1 yıl sonra suren bitince yeniletemiosun yeni pasaport almak zorundasın. o yüzden eğer gittiğin vergi dairesi bu işlerden anlamıyorsa 1 yıldan daha fazla sure isteyin heleki son sınıfsanız
    kendimden ornek veriyim : 1 yıllıgına amerikaya gidicem mezun oldum gecen ay pasaport için evrak aldım okuldan memleketimdeki vergi dairesine gittim gorevli bayan bu işlerden anlamıyordu bana sordu kac yıl istiyorsun diye bende 5 yıl dedim kadın onayladı gittim aldım... kimisi şimdi ne gerek var diyecek ama bi daha 9 kapı gezmektense böyle yapmak iyidir...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks