Work and Travel
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Interrail Nedir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

interflya katilacagina interrail bileti alip ab ici ryanair ile 5 ila 15 euro arasinda ucmak daha hesapli))))hesapladim)))

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı DjNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    interflya katilacagina interrail bileti alip ab ici ryanair ile 5 ila 15 euro arasinda ucmak daha hesapli))))hesapladim)))
    kesinlikle

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı DjNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su olayı bıraz acarmısınnnn

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

gerçi interrail bileti almaya dahi gerek yok, d tipi schengeni herhangi bir ülkeden alsan, diğer ab ülkelerini de ziyaret edebiliyorsun..

avrupa.da ryanair diye bir havayolu şirketi var arkdaşın dediği gibi 5-10 eurodan başlayan uçak biletleri satıyor.. ucuz olmasının sebebi, servis mervis yok, herşey paralı uçak içinde, iniş yaptıkları havaalanları genellikle şehrin dışındaki havaalanları yani şehir içine ulaşmak için de bir 10 euro kadar bayılıyorsun.. ucuz uçak biletlerini bir ay kadar önce bulabiliyorsun genellikle.. yaz dönemi talep arttığı için 5-10 euroya uçuş bulamazsınız da belki, 15-20 euroya bulursunuz.. buna alternatif olarak bir de easyjet var.. internette ararsanız başka ucuz havayolu şirketleri de bulursunuz bu söylediğim 2si kadar geniş uçuş ağı olmasa da.. bkz. cheap airlines

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks