Otel işlerinde front desk clerk işine wat öğrencilerini çalıştırıyolar mı acaba çalışanlar bilgi verebilirler mi?
Otel işlerinde front desk clerk işine wat öğrencilerini çalıştırıyolar mı acaba çalışanlar bilgi verebilirler mi?
02-25-2010, 06:06 PM
nasılda kesın gozuyle bakıyordum usa ya gıtmeden once house keeper olucagıma ama OZMAN sırketı saolsun attı benı Mc donalds ısıne lanet olsun aklıma geldıkce hep sınırlenırım ..vergı ıadesı ıcınde hep arıyolar nah gıderım baska bı sırkete gıtcem ozman kazanmasın da kım kazanırsa kazansın.bu sene usa ya ılk defa gıtmek ısteyen bır suru ogrencı var hep soruyolar se3nın sırket nasıldı dıye gerekn bılgılerı verıyorum merk etmyınya oyle mı cok saol dıyolar kesınlıkle uzak durcaz dıyolar olan sıze oldu bana degıl
![]()
Jamaikalı ogrencılerle calıstık Mc Donaldsta hıc sevmezdım ınglzcelerı cok ıyı ıdı cunku ana dıllerı de ıngılızceydı zaten para kazanmaya gelıyorlardı usa ya bu yuzden kasada hep onlar calısıyodu bız hep mutfakta.azu ben ısletme ogrencısıyım ben nasıl bır stj yapabılırım yanı nerelerde bılgın var mı ? otellerde genellıkle truzım ogrencılerı staj yapıyor.hıc ısletme ogrencısı gordun mu staj yapan?
Konu sucre tarafından (14-11-2010 Saat 10:10 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks