Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirketler ve Fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

amerıkaya adımınızı attıgınzdan ıtıbaren sırketle alakan bıtmıstır arkadasım ıster agla ıster zırla orda sana sırket hıc bısı yapamaz ama sponsoruna aradıgın zaman sana her turlu yardımcı olurlar.ben orda aradım sırketımı abıcım erken gelıcem dedım cıee dedıler aradım tmm dedı baska bısı oluyo cıee devreye gırıyo su an son paycheckımı alamadım henuz bu hafta ıcı cıee arıcam ve anlatıcam durumu en yakın zamanda ıs verenın gonderecgını umuyorum cunku bu sponsora ıhtıyacları var sırkete degıl sırket ne yapabılır bana anlatabılır mı bu sırket onemlı dıyen arkdaslar?

BannedUser
    Guest

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerıkaya adımınızı attıgınzdan ıtıbaren sırketle alakan bıtmıstır arkadasım ıster agla ıster zırla orda sana sırket hıc bısı yapamaz ama sponsoruna aradıgın zaman sana her turlu yardımcı olurlar.ben orda aradım sırketımı abıcım erken gelıcem dedım cıee dedıler aradım tmm dedı baska bısı oluyo cıee devreye gırıyo su an son paycheckımı alamadım henuz bu hafta ıcı cıee arıcam ve anlatıcam durumu en yakın zamanda ıs verenın gonderecgını umuyorum cunku bu sponsora ıhtıyacları var sırkete degıl sırket ne yapabılır bana anlatabılır mı bu sırket onemlı dıyen arkdaslar?
    evet aynen şirketle alakan biter haklısın kardeş. ama iş garantisi veren bu şirketler bazen iş ayarlamıyorlar. gidiyorsun ABD ye cıscıvlak ortadasın iş miş yok. erken geleceğim diye sponsor mu aranır ya erken geleceksen erken gelirsin başka nedeni varsa bilmem çekini neden vermedi firma bu çekin verilmeme sebebi ne bilerek mi vermediler yoksa aksilik mi cıktı. firmanın sponsora mı ihtiyacı var ya bunlar hep danısıklı firma babasının hayrına mı sponsora kontenjan veriyor

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aynen şirketle alakan biter haklısın kardeş. ama iş garantisi veren bu şirketler bazen iş ayarlamıyorlar. gidiyorsun ABD ye cıscıvlak ortadasın iş miş yok. erken geleceğim diye sponsor mu aranır ya erken geleceksen erken gelirsin başka nedeni varsa bilmem çekini neden vermedi firma bu çekin verilmeme sebebi ne bilerek mi vermediler yoksa aksilik mi cıktı. firmanın sponsora mı ihtiyacı var ya bunlar hep danısıklı firma babasının hayrına mı sponsora kontenjan veriyor
    erken cıkacagımı soyledım sırketten onlarda cıee ıle konusup ızın almamı soyledıler bende konustum buna pek takılmamak gerekıyor tabkı kımse zorla tutamaz benı.cunku bızım ıs yerımız 2 hafta oncesının cekını verıyorlardı bende ıs bıtımınden 3 gun sonra dondum onlarda yolluycaklarını soyledıler bende gucendım buyuk bı otel cunku..arkdaslar watta şans cok onemlı ıster sponsor ıyı olsun ıster sırket ama bızlerın ıkısınıde garantıye alıp en az sanssızlıkla gecırmemız gerekıyor wat programını onemlı olan bu tercıhler sıze kalmıs 100 200 fazla vermemek ıcın orda rezıl olmak ıstemez kımse.sonucta kımse parayı zorla kazanmıyo herkeın bı derdı vardır bılıyorm ama orda or duruma dusmeyı ıstemez kımse

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen yıl HardRock Cafe de çalışan arkadaşlarım haftalık ortalama 30 saat çalıştıkları için isteyenler farklı işlere yerleştirilmişti.
    Demek ki şirket etkili olabiliyormuş

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)