Ne gibi bir yardım istediğin anlaşılmıyor.
Ne gibi bir yardım istediğin anlaşılmıyor.
admin (at) turkishwat.net
NasıL gidicem yani onu ögrenmek istiyorum marlyland da bi sevgilim var onun yanına gitmem gerekiyo yurt dışına nasıl çıkıcam yaani nasıl yardımcı olabilrsiniz bana
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bende marylandde olcam ama ocean city değil baltimoregiden yok herhalde benden başka
![]()
bende ocean city.baltimore a giden arkadaşım bence çok yanlış bir tercih.
gectiimiz 2 yazı ocean city maryland de gecirdim.
bu yaz florida yolcusuyum.
ocean city hakkında bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilrim...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
jolly roger mantıklı seçimdir 2 yazımı ocean cityde gecirdim ve jolly rogerda namık abi var name on rise işi yapıyo çadırı var onn yannda çalıştım önceki yaz o da sizi yardımcı olur eminim....
biraz heyecana geldik arkla beraber seçerkenaraştırmadan kabul ettik yani Hmshost-aberdeen house travel plazada garsonluk yapacagım.Saatlik 8$ vermeleri ulaşımı onların sağlaması overtime vs bi çok şeye kandık açıkçası
Seçtikten sonra araştırablrdk ve fazlasyla pişman durmdayız değiştiremiyoruz da zaten
![]()
ocean city yanlış bi tercih deildir bi kere!!!
güneyi de görmek istemesem yine ocean citye giderim!!
arkadaşlar ocean city de ikinci bir iş bulabilirmiyim
kardeş bende oraya gidiyorum.İkici işi hemen gidince aramaya başla.Slavlar mayısta geldiklerinden işleri kapatıyolar.İkinci iş bulmak bir az zor yani.
kardeş peki tavsiye ediyomusun orayı yoksa başka yere mi git dersin yani avantajları ne dez avantajları ne bi deben fagers diye bir restaurantta garson olarak calışacam orayı biliyomusun
bende orda olacam arkadaşlar fagers dıye bir yerde garson olarak calısacam bilgis olan varmı bir degitmeden tanısalım adresim xxxxxxxxxxxxxxx
MSN ADRESI YASAKTIR
Konu Fiorex tarafından (05-03-2008 Saat 10:56 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bende ocean city de saatı 3.5 artı tıp le fagers dıye bır yerde garsonluk yapacam bılgısı olan var mı acaba ve konaklamayı nasıl ucuza ve watcıların cok oldugu ve eglencelı bır yerde yapabılırım
Ocean City'den kastınız Nantucket falan değil di mi yani bildiğimiz Ocean City mi? Nantucket'sa 2. iş zordur ama Ocean City nispeten büyük yer 2. iş kolay bulunur gibime geliyor.
Kelimeler yetse..
walla tek bildiğim maryland de olduğu
Pardon Nantucket Massacusets mı ne ordaydı Marylandde değil
Kelimeler yetse..
tyllq baltimore suç oranının en yüksek olduğu ikinci şehirdir ABD de baltimore nüfusunun %80 i zencidir ayrıca.Ama hayırlısı tabi.
Merhaba.. ben de ocean city,maryland de çalışcam..
McDonalds'ta çalışıcam. önceden oraya gitmiş, gidecek vs. varsa bilgi alışverişinde bulunursak iyi olur.
ben de ocean city de mcdonalds ta çalışcam. var mı acaba mc te çalışıcak olan?
burayla ilgili az önce bir video izledim walla hemen gidesim geldi çok güzel turistlik bi yer
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
konaklama nasıl ocean city ve genel olarak nj de
fager's island süper yaaa ocean citynn 2 büyük barından biridir ve muhtemelen ii kazanırsın çünkü her zaman kalabalıktır ve tip bırakılır
Selam arkadaşlar ben de büyük ihtimal Ocean City'de işe başlayacağım,bir dondurma ve tatlı firması ile mülakatım var mülakat sonucu belli olacak.Eğer kabul edilirsem görüşürüz orada inşallah![]()
arkadaşlar, md ocean city'ye new york üzerinden mi, yoksa washington üzerinden mi daha hızlı ve rahat ulaşılır? new york'tan kaç saat, washington'dan kaç saat sürer? bilgisi olan var mı?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks