Alıntı onurpasazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her şirket iş ve konaklama için güvence veriyor ama her giden verilen güvencelerin boş olduğunu söylüyor :S bu nasıl bi çelişki?
dur bakalım konaklama bir kere seçtiğin işe bağlı Onur kardeşim. Öncelikle şunu bilki hiçbir şirket konaklama sağlamıyoruz iş güvencesi vermiyoruz demez. Ne demek iş güvencesi vermek ya zaten ne işe yarar şirket bana iş bulacak demek 100 tane şirket varsa yüzüde zaten iş gvencesi verir. Ama önemli olan bunu yapıyor mu kardeş. ben kimsenin temsilcisi değilim adımıda biraz araştırsan bulursun faceden de ulaş bana sana sağlam şirketleride söylerim yamuklarıda ben zaten açık açık yazıyorum kim sahtekarsa ellerindeyse versinler mahkemeye elimde kapı gibi delil var

Sana tekrar söylüyorum iş güvencesi veriyoruz, konaklama var, şu kadar kazanabilirsin, şu iş cok iyi (ki ellerinde olan her iş iyidir ellerinde olmayan her iş kötüdür firmalarda), seni amerikada karşılıyoruz, bileti ucuza alıyoruz, 5 sponsorla çalışıyoruz bunlara kanma gidenler bilir bu işleri ama gidenlerinde temsilci olmayanlarını bul akılı onlardan al şirketlerden değil.