Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 58 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Program ücreti çıkarmı?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gözden cıkardıgın 3000 dolar dogrudur masrafın yaklaşık böyle olur ama kazanılacak paralar büyük oranda iş sözleşmene baglı işvereninin saatlik ne kadar verdigi ve haftalık kac saat calıştırdıgı önemli..hangi eyalete gittiginde önemli olacak tabi..ben burda bu paranın 2 katını kazanmış veya yarısını bile kazanamamış insanların örneklerini veririm ama güvenilirligi olmaz..
    anladım. peki hangi eyaletler de hangi işler daha uygun ve ikinci iş olasılığı yüksek?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Hep aynı sorular.
    Peki.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep aynı sorular.
    haklısın ama yapacak birşey yok ilk giden herkesin haliyle kafasında oluşan sorular bunlar.

Alıntı onurpasazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım. peki hangi eyaletler de hangi işler daha uygun ve ikinci iş olasılığı yüksek?
    hangi eyalette memnun olacagın sana baglı california ya gidersin güzel mekandır ama cok para harcayabilirsin yada New Hampshire gidersin pek insan yoktur dogal olarak parayı harcıyamayacagından iyi para yapabilirsin..Herşey senin ordaki davranışlarına baglı..bunlar hakkında seni yönlendirerek kimse sorumluluk üstlenmek istemez..şans önemli bi faktör cünkü..

2. iş olayına gelirsek öncelikle sözleşemede izin verilip verilmedigi önemli onun dışında bi national parka falan gitmedigin sürece gidecegin cogu yerde 2. iş bulabilirsin.Büyük Marketler mcdonalds DQ vs..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bilgi için teşekkür ederim.verdiğin bilgiler ışığında sessiz sakin, konaklama ve yiyecek içecek fiyatları düşük olan bir yerde çalışmayı ayrıca bu eyaletin gezilip görülecek yerlere yakınolduğu bir yer olmasını düşünüyorum.work olayı bittimi travel kısmına geçebileceğim bir yer olması iyi bir düşünce olur mu peki?yada bu düşünceyi hayata geçirebilme imkanımız var mı?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

gitcegim yerin gezilecek yerlere yakın olması iyi olabilir tabi 3-4 saatlik mesafede araba kiralayıp h.sonları icin oraya gidebilirsin..dönüş biletini aldıgın yerde de hostel ayarlayp son olarak orayı gezip dönebilirsin memlekete ama bnları bi arkadaşınla yapsan cok daha iyi olur yanlız biraz zor..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitcegim yerin gezilecek yerlere yakın olması iyi olabilir tabi 3-4 saatlik mesafede araba kiralayıp h.sonları icin oraya gidebilirsin..dönüş biletini aldıgın yerde de hostel ayarlayp son olarak orayı gezip dönebilirsin memlekete ama bnları bi arkadaşınla yapsan cok daha iyi olur yanlız biraz zor..
    bilgilendir me için çok sağol.çok teşekkür ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

program ucreti tek islede cikar ama emin ol hic eglenmezsin. cektigin eziyete degmez gitme.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Work and Travel bir kültürel değişim programıdır. Program masraflarının tamamının çalışarak karşılanabileceğinin garantisi hiç bir zaman yoktur. Böyle bir anlayışın olması da yanlıştır. Ancak şu da bir gerçektir ki katılımcıların çoğu masraflarını çıkarabilmektedir.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

o az olan kismida dusunmek lazim. her zaman kendimizi en kotusune hazirlamaliyiz.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı izzetsm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o az olan kismida dusunmek lazim. her zaman kendimizi en kotusune hazirlamaliyiz.
    mesela newyorkun cin mahallesinde gece vakti kiz basina elde bavullarla tek basina kalmak gibi
    saka bi yana program ucreti cikar cikmasina da sen yersen onu elinde hicbisey kalmaz. ama turkiyeye donuste amerikaya giderken yaptigin harcamalari geri gtiriyim dersen o cok zor..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bu arada yaptığı masrafları çıkarmak,hatta onu geçtim adam gibi gezip alışveriş yapmak isteyenler six flagslerden uzak dursun.Konaklamaya verdiğimi fahiş fiyat sayesinde değil masrafımı çıkarmayı,anca yarısını falan kazandım.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Aslında o parkta almış olduğunuz pozisyonla alakalı bir şey olabilir. Bazı pozisyonlar haftalık yüksek saatler alabiliyor bu da kazanç sağlamalarına sebebiyet veriyor. Fakat six flags binlerce öğrenciye çalışma olanağı sağlıyor bu nedenle bazı parklarında haftalık çalışma süresi çalışan fazlasından ötürü düşük olabilir. Bunun dışında haftalık konaklama ücreti ortalama olarak 60 ile 100 USD arasında değişmektedir.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

peki arkadaşlar eyalet bölge olarak nereleri öneriyorsunuz?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ufak yerlerde giderlerin daha az olacaktir. mega sehirlerde dogal olarak hersey pahali.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Ama ona oranla alınan para yüksektir.Birkaç Türk tanıyordum nj de oturyorlardı fakat işleri Ny deydi. Aslında cimri birisiysen büyük şehirlerde çalısmakla daha cok para yaparsın.Cunku parası az olan yerde cimrilik yapsan bile pek para biriktiremezsin.
    Peki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

aslina bakarsaniz o biraz sans. yani buyuk sehirlerde cok gider olur, kucuklerde az olur diye bisey denilemez diye dusunyorum. ben kucuk biyerde calistim. ufak bi kasaba, tatil koyu de denilebilir. kiram 125 dolardi haftalik... newyorkta bile o kadr kira veren olacagini sanmiyorum. ama iyi saat veriyolardi o ayri tabi. bi de alisveris yapilacak yer yoktu, yemegi de orda yiyoduk. guzel para yaptim. ama dedigim gibi yine sans meselesi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlar ukla abroad la gidecek olan var mı bu sene?yada geçen sene giden?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Tamamen şans işi. Aynı şirketten aynı yere aynı iş grubu (boştaki pozisyonlara vs göre bizi yerleştireceklerdi 2 hotelin işlerine) için gittik. Ben ailemden 3000-4000 dolar daha almak zorunda kalırken arkadaşım türkiyeye 4000 dolarla dönüyordu. Dediğim gibi tüm şartlar aynıydı sadece şans. Benim kağıdım üstte olsa o pozisyona ben gircem ve ben binlerce dolarlık alışverişin üstüne 4000 dolarla dönecektim. Ondan hayallere kapılıp gitmeyin ve maddi durumunuz iyi değilse kesinlikle vazgeçin bu sevdadan. Tabi rezil bir 3 ay geçirme riskine razıyım Amerika'yı görmek için demiyorsanız.

Dipnot: Ailemin durumu iyi olduğu için güzel bir yaz geçirdim yoksa bende gazetelere çıkacak kadar rezil bir durumda olabilirdim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

cikar cikar kesin cikar))))))cikmasa bile buna deger...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen şans işi. Aynı şirketten aynı yere aynı iş grubu (boştaki pozisyonlara vs göre bizi yerleştireceklerdi 2 hotelin işlerine) için gittik. Ben ailemden 3000-4000 dolar daha almak zorunda kalırken arkadaşım türkiyeye 4000 dolarla dönüyordu. Dediğim gibi tüm şartlar aynıydı sadece şans. Benim kağıdım üstte olsa o pozisyona ben gircem ve ben binlerce dolarlık alışverişin üstüne 4000 dolarla dönecektim. Ondan hayallere kapılıp gitmeyin ve maddi durumunuz iyi değilse kesinlikle vazgeçin bu sevdadan. Tabi rezil bir 3 ay geçirme riskine razıyım Amerika'yı görmek için demiyorsanız.

Dipnot: Ailemin durumu iyi olduğu için güzel bir yaz geçirdim yoksa bende gazetelere çıkacak kadar rezil bir durumda olabilirdim.
    sen ne iş yaptın arkadaşların ne iş yaptı çok merak ettim?ve hangi şirketle gittin?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Cesc arkadasimizin magduriyeti tamemen sansiyla alakali kendisi ciee sponsoru bir sirketle gitmesine ragmen hiltonda 25 gun calismamis.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

cesc hangi şirketti senin?birde nasıl olduda çıkarıldın işten?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

2. iş için en uygun eyaletler hangisi acaba? nereye gitsek bulur muyuz?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Aslında 2. işte baya şansı işi.nereye gidersen git 2. iş bulma imkanın olabilir.Ama kesinlikle erken gitmen gerekir bence.Çünkü ruslar baya erken gidiyor ve kendileri hemen hemen köpek gibi çalıştıkları için bütün işleri erkenden kapatıyolar.Bizler onlara göre biraz daha geç gidiyoruz.bu yüzden pek bi şansımız kalmıyor.Ama nerey gidedrsen git kesinlikle her yere sor şansını dene iş bulma imkanın olabilir.
    ""Let the game begin""

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

alaskaya gıdersen progam ucretınde cıkar ustunede gezersin uc bes degıl on onbeste elbısenı alırsın herturlu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı erax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen gideceğin eyalete, işverenine bağlı . 2. iş olmadan program ücreti çıkmaz yazmış arkadaş .. Çıkar , en azından ben çıkardım ve sadece tek işle ama deli gibi overtime yapıyordum , konaklama ve yemek imkanımda çok güzeldi ...Sana önerim program ücretini çıkarıyım yeter diye gitceksen hiç gitme , gezmeden alışveriş yapmadan dönmenin hiçbir anlamı yok , 3 yaptığın amelelıkte yanına kar kalır
    hangi işte çalısıyodun acaba.ve nerdeydi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

iyi çalışılırsa tek iştede program ücreti çıkarılabilir ama çok fazla gayret edilmeli ve iş yerindeki yüksek mevkililerinde gözüne girilmelidir. genelde 3000 dolar kazanmak mümkün ama hiç gezmemek ve alışveriş yapmamak lazım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

bu baslik hala kapanmadi mi ya.Bu sitedeki en sacma baslik bu olsa gerek
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)